_
_
_
_

Agenda

I també..., Cites de la setmana, Concerts, Música, Cinema, Altres

'Cicle de Recitals de Nova Cançó'. Jaume Sisa obre avui els concerts organizats amb motiu de l'exposició La Nova Cançó. La veu d'un poble. Quico Pi de la Serra, Toti Soler, Joan Isaac, Roger Mas o Sanjosex seran altres intèrprets que celebraran els 50 anys d'aquest fenomen. (Museu d'Història de Catalunya, Barcelona. Fins al 12 de setembre, 22 hores. 4 euros).

'Jazz Juliol'. Baptiste Trotignon i nous talents del jazz com Biel Amargant i Albert Bover seran presents al cicle de cinc concerts que organitza Caixa Catalunya. (Auditori de La Pedrera de Caixa Catalunya, Barcelona. Del 7 al 28 de juliol, 20 hores. 3-6 euros).

Documental del mes: 'Hair India'. Els directors italians Raffaelle Brunetti i Marco Leopardi presenten una història sobre el profit que es treu de la fe a l'Índia, ja que la llegenda diu que Vishnu per planificar les seves noces va adquirir un gran deute que haurien de pagar generacions futures. Per això, cada dia 40.000 peregrins donen l'única cosa que posseeixen: els seus cabells. Però, en realitat, les seves ofrenes es converteixen en extensions que enriqueixen empresaris i que llueixen estrelles com Paris Hilton o Jennifer Aniston. (www.eldocumentaldelmes.com).

'VIII Cicle de Cinema a l'aire lliure'. El Castell de Montjuïc estrena pantalla gegant per projectar La Naranja Mecánica, de Kubrick o El Verdugo, de Berlanga. (Castell de Montjuïc, Barcelona. Del 5 de juliol al 6 d'agost. 22 hores. 5 euros). 'Festival de cinema jueu'. Cicle dedicat a pel.lícules que realitzen una introspecció sobre diferents aspectes dels jueus, com l'estrena de The Gift to Stalin, de Rustem Abdrashitov, o Kadish, de Bernardo Kononovich. Alguns films seran presentats pels seus directors. (www.fcjbarcelona.org. De l'1 al 10 de juliol. 4 euros).

'Nits d'estiu al Jardí del Palau Robert'. L'òpera Doña Francisquita retransmesa des del Liceu, un espectacle en el qual Ester Formosa cantarà al seu pare Feliu, o la lectura de manifestos per part de Manel Fuentes i Màrius Serra són algunes de les propostes que s'han organitzat en benefici de la Fundació Vicent Ferrer. (Palau Robert, Barcelona. De l'1 al 29 de juliol. Gratuïta amb aportació voluntària).

'Latifa Echakhch'. L'artista d'origen marroquí ocuparà la Capella Macba i desenvoluparà un projecte escultòric pensat per a aquest espai. (Macba, Barcelona. Del 7 de juliol fins al principi del 2011).

'Charlatans. A comedy show'. Els Ashton Brothers visiten Barcelona per primera vegada amb un espectacle en què quatre artistes combinen les varietats amb acrobàcies de circ, mim, cabaret i dansa. (Teatre Victòria. Del 29 de juny al 25 de juliol. 25-29 euros).

Concerts

Dijous 1

Animic & Olson. Col·laboració germinada al PopArb que arriba a Barcelona. (Apolo. 21 hores. 10-12 euros).

Festival Fadaray. Música independent al costat de la platja. Cartell de luxe. (Vilanova i la Geltrú. 2-4 de juliol, abonament 65 euros).

Divendres 2

Festival Benèfic. Amb Sidonie, Zahara, Mürfila i Vinodelfin. Concert sota el lema Donem la cara per la Sida amb els objectius d'augmentar la conscienciació pública cap a aquesta malaltia. (Bikini, 21 hores. 18-22 euros).

Dissabte 3

Kepa Junquera. Els seus treballs estan arrelats amb la tradició, però la seva música sense fronteres ha aconseguit dur la seva trikitixa pels cinc continents. (Escales de la Catedral de Girona. Girona, 22 hores. 12-24 euros).

Dimarts 6

Alice In Chains. Després de la seva reunió, presenten Black Gives Way to Blue. (Razzmatazz, 20.30 hores. 25-30 euros).

Dimecres 7

Capleton. Una de les figures del dancehall, presentant el seu darrer treball, Internal Fire, inspirat en el poder purificador del foc. (Apolo, 21.30 hores, 20 euros).

Dansa

'Wil Cursive', coreografia: Lin Hwai-min. (TNC. 1-4 de juliol. Dijous i divendres, 20 hores; dissabte, 21.30 hores; diumenge, 18 hores. 22-32 euros).

'Dies de dansa', director: Juan Eduardo López. (Diversos espais. De l'1 al 5 de juliol. Gratuït).

'La Venus de Willendorf', director: Iago Pericot. Coreografia: Jordi Cortés. (TNC. 7-18 de juliol. De dimecres a divendres, 20 hores; dissabte, 21.30 hores; diumenge, 18 hores. 11-17 euros).

'Caldera 2010 Mov i Ment'. (La Caldera. 3-12 de juliol. 20 hores. Gratuït).

Música

'Àudio_pantalla MACBA'. Comissariat per Arnau Horta. (Macba. 1, 8 i 15 de juliol. 21 hores. 6 euros).

'Hijo de la luz y de la sombra", de Joan Manuel Serrat. (Teatre Grec. 5-9 de juliol. 22 hores. 25-48 euros).

Circ

'Cerimònia del te', de Grup Chado-Raku. (Museu Picasso, 1-4 de juliol. 20.30 i 22 hores. 3-5 euros).

'Chouf Ouchouf'. Groupe Acrobatique de Tanger. (Teatre Grec, 3-4 de juliol. 22 hores. 16 euros).

'Juliol a la cuina'. (Biblioteca Francesca Bonnemaison. 7, 14 i 28 de juliol. 20 hores. Gratuït).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_