_
_
_
_
Discos

Cançó

Lluís Llach

i.

Claus Records

Lluís Llach porta retirant-se des de fa més d'un any i tot sembla indicar que el pròxim mes de març ho acabarà d'aconseguir (com a mínim de moment). El seu darrer treball, titulat i. (es llegeix: i punt), és el document sonor d'aquest llarg comiat que no vol, voluntàriament, ser nostàlgic. Un grapat de cançons noves i una que havia restat inèdita a través dels anys, i diverses versions de cançons ja conegudes però no excessivament populars.

Un disc magnífic, proper, íntim i que ens dóna la mesura exacta del Llach actual, però que, amb tota probabilitat, no serà l'últim del cantautor de Verges, que ja parla d'un projecte dedicat al poeta Miquel Martí i Pol (l'integral del seu treball conjunt) i possiblement la revisió de Campanades a Morts.-M.J.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_