_
_
_
_
_

Mor el casteller de la Vila de Gràcia que va patir, al 2013, un dels accidents més greus

La colla de Gràcia homenatjarà Mike Lane amb una actuació especial

Alfonso L. Congostrina
La caiguda va ser durant una actuació a la Vila de Gràcia
La caiguda va ser durant una actuació a la Vila de GràciaCarlos Torres

El casteller de la Vila de Gràcia, d'origen irlandès, Mike Lane ha mort aquesta passada matinada segons ha comunicat la mateixa colla. Lane va ser la víctima d'un dels accidents més greus sofert en el món casteller a la Festa Major de Gràcia de 2013.

El desgraciat incident va tenir lloc durant la Diada Castellera de Gràcia de 2013. A la segona ronda la colla del barri va intentar un cinc de vuit, el castell va fer llenya i a la caiguda va haver tres ferits. Un dels afectats va ser Lane que formava part de la pinya. L'irlandès va patir una fractura cervical, va perdre el coneixement i va tenir una parada cadiorespiratoria. El casteller va estar una llarga temporada a l'Institut Guttmann de Badalona.

Un representant de la Colla Castellera ha assegurat a El País que els membres de l’entitat estan "tristos i derrotats". La colla sempre li ha donat suport emocional i fins i tot econòmic a ell i la seva família. "Va aconseguir estabilitzar-se, vivia a casa amb cuidadors ...", ha destacat encara que no han volgut donar més detalls de la seva mort.

Lane estava casat i tenia fills. Tota la família estava molt implicada en el món casteller i, fins i tot, la seva cunyada havia sigut presidenta de la colla. "En les pròximes setmanes, els Castellers de la Vila de Gràcia rendirem un homenatge a Mike", ha conclòs.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_