_
_
_

El Barça venç el Màlaga

El conjunt blaugrana derrota l'equip de Míchel per 2-0, amb gols de Deulofeu i Iniesta

Jordi Quixano
Messi, en un partit amb el Barça.
Messi, en un partit amb el Barça.ALBERT GEA (REUTERS)

El Barça va tornar a sumar tres punts, després d'empatar en l'última jornada al Wanda Metropolitano. Amb gols de Deulofeu i Iniesta, el Barça es va imposar al Màlaga al Camp Nou.

Els blaugrana no van trigar gens a obrir el marcador. Al minut 2, Deulofeu va enviar la pilota a la xarxa després de rebre una centrada de Digne. El gol hauria d'haver estat anul·lat per l'àrbitre, ja que el francès va rematar la pilota quan era fora del camp.

Ni el gol il·legal va alterar els plans del Màlaga, que no li va donar ni un descans al Barça, incòmode i sense profunditat. El conjunt de Míchel només va abaixar els braços quan Iniesta va signar el segon gol, després d'una passada de Messi.

El Barça segueix a dalt de tot de la taula a la Lliga, després de sumar set victòries i un empat.