_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats...

E. L. Doctorow; Artur Bladé i Desumvila; T. S. Eliot; Juli Cèsar

BILLY BATHGATE

E. L. Doctorow

Edicions de 1984

380 pàgines. 18 euros

Cal escalfar motors davant l'imminent Setmana Negra de Barcelona i res millor que aquesta novel.la del grandiós autor de La gran marxa i Ragtime, on resseguim l'ascens imparable de l'astut Billy, amb 15 anys disposat a tot per ascendir en el món de luxe, violència i corrupció del mafiós Ducth Shulz.

L'EXILIADA. SEGONA PART

Artur Bladé i Desumvila

Cossetània

369 pàgines. 19,90 euros

Els alemanys avançant per arreu i l'angoixa per garantir la supervivència personal. Dues grans preocupacions que marquen la nova entrega de les memòries de l'escriptor i periodista de les terres de l'Ebre a França, en un text recuperat el 2008 pel seu fill; eren cinc llibretes del millor dietarisme català, que desgranen els dolorosos 1941 i 1942: fins a l'exili a Mèxic.

QUATRE QUARTETS

T. S. Eliot

Viena

130 pàgines. 17,50 euros

Reflexions en els àmbits teològic, històric, filosòfic i físic, tot jugant amb els quatre elements (terra, foc, aire i aigua) conformen l'essència de l'obra magna del premi Nobel de 1948 i un dels llibres de poemes cabdals de la literatura; aquí, en una traducció revisada per aquesta edició d'Àlex Susanna i amb introducció indispensable de Jaime Gil de Biedma.

GUERRA DE LES GÀL.LIES. COMENTARI DE LA GUERRA CIVIL

Juli Cèsar

Ed. 62 / Alpha

472 pàgines. 27 euros

"Gallia est omnis divisa in partes tres" és l'inici d'un dels textos més coneguts de la història romana. Aquesta edició, sense l'aparell crític que sol acompanyar l'essencial Biblioteca Bernat Metge, aporta claredat al relat de les victòries de Cèsar a la Gàl.lia o de com el primer home de Roma va destrossar amb astúcia Pompeu en la guerra civil.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_