_
_
_
_

Cinc motius per quedar-se a Barcelona aquest pont

Una discoteca amb auriculars, humor de podcast i braves a la Plaça Reial. Anar de compres nadalenques no és l’únic pla per a aquests dies si et quedes a la ciutat

Li Saumet i Simón Mejía, els fundadors de Bomba Estéreo a Madrid.
Li Saumet i Simón Mejía, els fundadors de Bomba Estéreo a Madrid.Carlos Rosillo

Ja es tingui un pont, aqüeducte o només un parell de dies lliures, Barcelona ofereix propostes de tota mena aquests dies per escapar de les compres i els aparadors. I a una distància prudencial de les cues del túnel del Cadí. La gran setmana festiva per a molts arrenca amb una discoteca atípica i amb auriculars a Montjuïc, una oferta especialment atractiva per als que no tinguin el cos preparat per a molts mercats nadalencs. I els que havien desistit de sortir pel Gòtic per excés de turisme poden donar una segona oportunitat a la Plaça Reial. Des d’avui, cada divendres EL PAÍS us recomana els millors plans per al cap de setmana a Barcelona i rodalies.

Mega ‘silent’ disco a Poble Espanyol

Per aquells qui estiguin cansats de quedar-se sense veu cada cop que surten de festa o per als que no suporten que els interrompin mentre ballen la seva cançó favorita, aquest dissabte poden pujar per l’avinguda Rius i Taulet fins que es trobin amb aquest nou concepte de discoteca. Arribes, et donen uns auriculars bluetooth i tries quina música vols sense canviar de sala: només canviant de canal. Sabràs a qui li agrada el mateix que tu perquè cada canal és un color led. Si un vol iniciar conversa, ho podrà fer sense els altaveus a punt de rebentar-li els timpans.

• Dissabte 3 de vuit del vespre a una de la matinada. Informació.

Cúmbia i electrònica amb Bomba Estéreo

A fora, la tardor mediterrània. A dins, la primavera colombiana. Aquesta banda forma part del nou disc de Bad Bunny i està a punt de triomfar als Grammy amb el seu darrer àlbum Deja, però abans han decidit tancar a Barcelona la seva gira internacional més ambiciosa fins ara. Qui tingui al cap l’últim concert que van fer al Cruïlla només recordarà caps saltant i braços movent-se d’una banda a l’altra. Així que si no et sonen ja pots començar a reproduir To my Love i Ojitos Lindos.

• Dissabte 3 a les nou del vespre a Sant Jordi Club. Més informació.

‘Saldremos mejores’ al Paral·lel

Una advocada i una periodista que triomfen als micròfons han decidit ajuntar-se per parlar d’actualitat en un pòdcast. “Nosaltres t’expliquem amb gràcia on van els teus impostos, els teus drets com a autònoma, per què hi ha la Corona a Espanya o si la UE és justa amb Múrcia”. Les humoristes Inés Hernand i Nerea Pérez arriben a l’antiga sala Barts per treure-li uns somriures al personal durant una hora i mitja.

• Divendres 2 i Dissabte 3 a les 21:30 a Paral·lel 62. Informació

La transformació de Kae Tempest a Apolo

Kae Tempest
L'artista Kea Tempest al Festival Barcelona Poesia, l'any passat. Pep Herrero/ICUB

La poesia també pot omplir sales de concert, i Tempest n’és una bona prova. És una de les veus britàniques més conegudes de l’spoken word (combinant dramatúrgia amb rap i electrònica) i l’últim cop que va visitar Barcelona ho feia sota el nom de Kate. Ara és Kae, i presenta el disc The Line Is A Curve.

• Dijous 8 de desembre a les 21.00 a Sala Apolo. Més informació i entrades.

La Reial et llença la canya

Terrassa d'un restaurant de la plaça Reial de Barcelona.
Terrassa d'un restaurant de la plaça Reial de Barcelona.David Zorrakino (Europa Press)

Patates braves de moniato amb salsa pesto. O amb xoriço. O amb salsa vegana. Es poden tastar totes a l’hora del vermut i en una mateixa plaça, saltant de terrassa a terrassa. Els bars de la Plaça Reial (Les Quinze Nits, Greenco, Tots dos Mons, Ocaña...) s’han unit per atraure barcelonins al Gòtic i ofereixen birra i braves a 5 euros per menjar i beure fins a afartar-se.

• Divendres 2, Dissabte 3 i Diumenge 4 de 12.00 a 16.00 a la plaça Reial.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_