Agenda

Concerts

Dijous 8

James Blake i Jamie Woon i Jamie XX són tres elements que completen un dels plats forts del dia a la ciutat. Segueix l'aniversari i la festa a Razzmatazz. A les 21 hores (30 euros).

Santi Campos. Juntament amb Joe Traveller actuaran a la mítica sala Alfa de Gran de Gràcia i donaran una bona lliçó de rock a les 22.45 hores (3 euros).

Divendres 9

Apparat Band. Una altra bona mostra de l'escollida programació de la sala Apolo. Elegantíssima música elec-trònica procedent de Berlín, a les 20.30 hores (30 euros).

Gnaposs. Ocasió per retrobar-se amb el funk de sempre. A la sala Jamboree, a les 21 i a les 23 hores (12 euros).

Dissabte 10

Alabama Gospel Choir. Un gran moment. Més de trenta artistes que aconsegueixen plasmar la història del gospel en un recorregut únic per un dels gèneres més oblidats de la música negra, a les 22.30 hores (de 22 a 49 euros).

Diumenge 11

The Suitcase Brothers. Bon moment per prendre's unes bones dosis de soul, de blues i de gospel, a les 21 hores a la sala Jamboree (12 euros).

Dilluns 12

WTF Jam Session Fa anys que aquesta sessió, aquesta jam, funciona i de quina manera a la Jamboree, sempre bategant. Una bona manera de passar-s'ho bé i descobrir nous talents del gènere. A les 21 hores (6 euros).

Dimarts 13

Pilar Jurado. Una gran veu que es passejarà pel teatre Artèria Paral.lel repassant cançons d'avui i de sempre, en clau jazzística, a les 20.30 hores (entre 16 i 26 euros).

Dimecres 14

Anoushka Shankar. A l'Auditori, en el marc del Festival del Mil.lenni, destaca aquest concert de la filla i deixebla del mestre Ravi Shankar (21 h, 34 euros).

Richie Hawtin. Al Row, a mitjanit. No fa falta més pistes ni més presentacions per a un dels mestres del techno, també conegut com a Plastikman.

* Este artículo apareció en la edición impresa del jueves, 08 de diciembre de 2011.

Te puede interesar

Lo más visto en...

Top 50