Discos
Contemporània i clàssica
Pascal Comelade segueix sent una mena de pou sense fons, o millor: com el barret d'un prestidigitador del qual, incansablement, en van sortint conills i coloms. De sobte, i per sorpresa de tothom, un d'aquests conills no és ni blanc ni negre, sinó de colors resplendents. Psicòtic Music Hall és l'última sorpresa sortida del barret d'aquest mag embogit del Conflent, i els seus colors són tan lluminosos com atractius, per moments hipnòtics. Com ja és habitual, hi ha una mica de tot -del cabaret al jazz contemporani o el rock and roll, passant per gairebé tot el que és musicalment imaginable-, però mesclat amb tanta habilitat que és, precisament, aquesta disparitat eixelebrada, la que dóna una certa unitat al disc i es converteix en la seva millor basa.- M.J.
Pascal Comelade
Psicòtic Music Hall
Virgin
Que quedi ben clar des del principi: Sax Bach no és un disc de sofregits per a saxo d'obres cèlebres de Bach, és un disc a "l'entorn" de Bach on el compositor alemany actua com a motor d'inspiració, referent més o menys llunyà, excusa o pare espiritual de peces molt diverses, fins i tot una Bulería por Soleá , que han dut a terme una desena de creadors gairebé tots contemporanis i alguns encara prou joves. El nexe comú del compacte és la interpretació a càrrec del Barcelona Sax Quartet, és a dir Toni Pola, Josep Maria Aparicio, David Miret i Víctor Béjar. El resultat final s'ha de veure com una experiència interessantíssima i no pas poc arriscada, de resultats diversos, de vegades sorprenents, i a la qual cal prestar atenció.- X.P .
Sax Bach
Barcelona Sax Quartet
Ars Harmonica
Tu suscripción se está usando en otro dispositivo
¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?
Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.
FlechaTu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.
Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.
En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.
Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.