_
_
_
_

Gailespol

Em fixo en un titular del diari Público: "els policies gais surten de l'armari". La cosa és notícia (i bona) perquè, naturalment, fins no fa gaire eren justament els policies els que s'encarregaven de perseguir gais (en molts llocs del món encara és així de manera legal). Hi ha altres oficis on ser gai no és notícia. Si ets dissenyador, els teus companys -en general- no et discriminaran per gai. Encara hi ha molts policies (gais o no) que tenen una fixació amb els gais força preocupant.

Segueixo llegint la notícia i m'aturo en les declaracions d'un d'aquests policies gais, que explica que a Anglaterra la situació és molt diferent, perquè n'hi ha més de 3.000 que s'han organitzat. Es diu Manuel González i és secretari de Gaylespol, la policia local de Sitges.

Sempre m'han agradat els noms de productes o empreses que es basen en la unió de síl·labes. Gaylespol és Policia Gai i Lesbiana, suposo. Danacol és el Danone per al colesterol. Danaten és el Danone per a la pressió. La Papereria Ma-Mu-He és Martínez Muñoz Hermanos. Rumasa era Ruiz Mateos Societat Anònima...

Sort que vivim en un món sensat. De vegades m'imagino un món insensat. I en aquest món insensat, als supermercats i als diaris ens podem trobar productes i col·lectius com els que segueixen: Danatenalt i Danatenbaj, el Danone per a la pressió alta i la pressió baixa. Danacasp, el Danone per a la caspa. Danapoll, el Danone per als polls. Danaladill (el Danone per a les bestioles vaginals). I Gayleseb, l'Associació de Gais i Lesbianes ebenistes. O Gaylesbitranscorbor, que seria l'associació de gais, lesbianes, bisexuals i transexuals corredors de borsa. O Gailesmodim (els gais i les lesbianes models i immigrants). O gailesmodimsenpap (els gais i lesbianes models i immigrants sense papers).

I, en fi, en aquest món insensat també hi hauria Heterpel, que seria l'associació d'heterosexuals perruquers. I Heterlesdis (els heterosexuals i lesbianes dissenyadors).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

¿Tienes una suscripción de empresa? Accede aquí para contratar más cuentas.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_