_
_
_
_

Gastronomia

Un cop més, en la nostra guia de restaurants singulars, els oferim una proposta culinària única al món. Aquest cop, un restaurant pensat per a tots els sadomasoquistes amants de la bona cuina. Recordeu que fa pocs dies ja us vam descobrir un lloc on t'ofereixen cuina feta amb fusta. En efecte, a la carta de La grotta, al carrer Camp tocant a Mitre, just davant de la cocteleria Pablo's, hi ha el "trinxant de la Cerdanya", que no s'ha de confondre amb el pràcticament desaparegut trinxat de la Cerdanya. El "trinxant" és un moble que se sol tenir al menjador per poder-hi trinxar el menjar. Des d'aquestes pàgines, doncs, ja vam reclamar per a La Grotta una estrella Michelin, per ser l'únic restaurant del món que et permet tenir les sensacions gustatives dels tèrmits.

També us hem parlat algun cop de la cuina caníbal que fa el xef del restaurant Alba, del carrer Enric Granados, al costat del Vídeo Instan i molt a prop del bar The Passenger. Allà, tots els amants de la carn humana hi poden degustar el "garrell al forn", és a dir, persona amb les cames tortes. Suposem que els tenen en una gàbia i que et deixen triar el que vols que et matin. I la proposta d'aquesta setmana no és menys innovadora. Es tracta de cuina per a sadomasoquistes. I la trobem al bufet lliure Freeway, al carrer Mallorca tocant a Aribau, just al davant de la cocteleria Ideal. Allà, a la carta de begudes, escrita en català i espanyol, hi tenen un servei que, aparentment, algú podria pensar que és una beguda. Però no. T'ofereixen, per molts pocs euros, una "sagnia". Com tothom sap, una sagnia és l'operació de treure sang d'algú obrint-li una vena.

El preu que et cobren per fer-te la ferida i xuclar-te la sang és molt més barat que si el servei te'l fessin en un local especialitzat, com La cueva del Sado. Així, aquest restaurant és una excel·lent notícia per als gastrònoms que gaudeixen patint i que, fins ara, per sentir una flibada de dolor a la zona de l'engonal quan eren a taula havien d'esperar el compte. La cuina catalana segueix sent la més innovadora del món.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_