_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 6

Papawa. Aquest fenomen de la rumba actua de franc a les 20 hores al Moll de la Barcelona World Race. Ritme i simpatia a dojo.

Divendres 7

Me and the Bees i Las Culebras. Són dues bandes d'entre les més interessants que hi ha al panorama actual. Una bona oportunitat per veure pop-rock del bo a la Sala 2 d'Apolo, a les 22 hores (10 euros).

Ángel Molina. Un dels noms propis de la música electrònica a Barcelona, molt més que un discjòquei. A partir de les 2.30 hores, a la sala Razzmatazz (15 euros, amb consumició inclosa).

Dissabte 8

Kings Go Forth. Energia i força de la millor música negra troben una expressió encertada al seu debut The outsiders are back, que presenten a l'Apolo, a les 21 hores (18 euros).

Greg Duncan Quintet. De Chicago arriba aquest trompetista deixeble de Joe Magnarelli és tot un especialista en el hard bop, apte per a neòfits i per a experts, al Jamboree, a les 21 hores (12 euros).

Diumenge 9

Big Mama & Crazy Blues Band. Blues que no pot decebre a ningú, gràcies a la potència vocal de Big Mama i l'encant de la sala. A la sala Jamboree, a les 21 hores (12 euros).

Dilluns 10

Chuck Prophet & The Spanish Bombs. Ara és moda versionar bandes mítiques però oblidades. Aquest californià pren London Calling de The Clash per donar-li el seu vernís. Interessant.

Dimarts 11

Fantastic Tuesdays. En aquells moments que el que ve de gust és ballar, què hi ha millor que el funky? Dos discjòqueis, Mshone DJ i Angel Funke, posaran la música. A la sala Sidecar, a partir de mitjanit. (7 euros amb copa).

Dimecres 12

La Iaia. Aquest grup osonenc, format entorn de la figura d'Ernest Crusats, promet després de guanyar el concurs Sóna9. Cançons delicades amb aire d'això que ara se'n diu indie folk, però cantat en català. A les 22 hores, a l'Heliogàbal (5 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_