_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Dianne Reeves; Zeppelin'11; Antonio López; Casa Graupera.

JAZZ Dianne Reeves

Demà a l'Auditori Dianne Reeves, una de les grans vocalistes de jazz, regalarà una selecció de Christmas Time is Here, un enregistrament tan musical i agradable que cau en aquesta rara categoria dels registres del Nadal. En el marc del Festival del Mil.lenni, hi ha aquesta bona oportunitat de gaudir d'una de les millors veus de les darreres generacions jazzístiques.

MÚSICA Zeppelin'11

El CCCB organitza el Festival d'Art Sonor Zeppelin. Cada ciutat té un conjunt propi de sons característics, un altaveu involuntari que xiscla els canvis que s'apoderen dels seus habitants. Ciutats sonores és la segona part del Festival Zeppelin 2011 que ens convida a endinsar-nos en aquest ric arxiu sonor. També es podran escoltar treballs realitzats en el marc del projecte per a consulta individual i amb un muntatge de 17 altaveus. Divendres 9 i dissabte 10 al CCCB.

ART Antonio López

El pintor Antonio López dialogarà amb els professors Miquel Quilez Valls i Ramon Trias sobre el tema L'artista i l'ensenyament de l'art en el marc de les VI Jornades Predoctorals del programa La Realitat Assetjada, organitzat pel Departament de Pintura de la Universitat de Barcelona. López, representant del realisme pictòric en la tradició dels grans mestres, té actualment una retrospectiva al Museu de Belles Arts de Bilbao. Dilluns, 12. Sala d'actes de la Facultat de Belles Arts.

Comprar i beure

NEULES Casa Graupera

No hi ha res millor que reinventar-se per seguir en actiu. N'és un clar exemple la Casa Graupera. Van començar amb la tradicional neula l'any 1895 i, ara, al segle XXI, quatre dones, les besnétes del fundador de l'empresa (Teresa, Roser, Hermínia i Pilar), volen acabar amb l'estacionalitat d'aquestes postres i canviar-ne la cara. Així, fa temps que treballen amb les neules de fusió. "No t'imagines una forma de neula", explica Teresa Graupera. Són unes postres fetes a partir de la massa de la neula. La Casa Graupera ven a Barcelona, a tot Espanya i ara també a Londres i Portugal. "Aprendre l'ofici demana uns quants anys. Aprofitem aquesta experiència per fer aquesta neula de fusió i vendre-la com una galeta durant tot l'any", afegeix la Teresa. A més dels nous productes, que a Graupera en diuen joies gastronòmiques, també és imprescindible tastar-hi unes altres postres: els torrons.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_