_
_
_

Luis Suárez goleja amb l’Uruguai

El davanter, que podrà tornar a jugar en un partit oficial el 25 d'octubre, dia del clàssic, marca un doblet contra Oman

Suárez, en l'amistós contra Oman.
Suárez, en l'amistós contra Oman.HAMID AL-QASMI (EFE)

Luis Suárez va contribuir ahir amb un doblet a la victòria de l'Uruguai contra la selecció d'Oman (0-3), en l'amistós disputat a Masqat. El davanter del Barça va jugar el seu segon amistós amb el combinat charrúa des que la FIFA li va imposar la sanció per la mossegada que va fer a Chiellini en el Mundial. Luis Enrique podrà alinear per primera vegada l'ariet el 25 d'octubre que ve, data en la qual el Reial Madrid rebrà als blaugrana en el primer clàssic de la temporada.

El partit entre l'Uruguai i Oman es va disputar a l'Al-Buraimi Sports Complex d'Oman. El davanter blaugrana va ser titular i va marcar els seus dos gols en els 77 minuts que va estar al camp abans de ser substituït. La primera part va acabar amb empat malgrat que Luis Suárez va fer un primer avís amb un xut que va desviar el porter de la selecció d'Oman. En el minut 57, el davanter uruguaià va aconseguir el primer gol en rematar amb l'esquerra una centrada. Deu minuts més tard, va superar el porter d'Oman amb una vaselina. El seleccionador uruguaià, Óscar Tabárez, va substituir Luis Suárez i va fer entrar Stuani, el davanter de l'Espanyol. L'Uruguai va tancar el partit amb un tercer gol que va fer Jonathan Rodríguez.

Luis Suárez tanca els dos primers amistosos que ha disputat amb l'Uruguai des de la celebració del Mundial amb un balanç de dos gols en els 147 minuts que ha acumulat contra l'Aràbia Saudita —va jugar 70 minuts i va ser l'autor de la pilota al pal que a continuació va desencadenar l'autogol de Fal·latah— i Oman. El doblet li permet augmentar l'estadística amb la celeste: 42 gols en 79 partits.

El jugador del Barça ha acumulat  147 minuts en dos amistosos amb la selecció celeste

El Barça de Luis Enrique va tornar als entrenaments dilluns, després del cap de setmana de descans marcat pels compromisos internacionals. Nou jugadors del primer equip, més el porter Adrián Ortolá, del Barça B, van participar en l'entrenament a les ordres del tècnic asturià. Rafinha i Vermaelen (tots dos es recuperen de les respectives lesions), van fer una part de la sessió amb la resta dels companys.

Avui, dimarts, s'incorporaran als entrenaments del Barça els internacionals de la selecció espanyola, i s'espera que durant el transcurs de la setmana s'hi afegiran la resta de jugadors.