6 fotos

Diez refugiados llegan a Barcelona escondidos en un camión de Mango

Varios trabajadores de Mango han encontrado esta mañana a 10 inmigrantes, ocultos en la carga de un camión, procedente de Turquía.

El camió subcontratato per Mango, procedent de Turquia, on els 10 immigrants s'han ocultat en la càrrega. El vehicle ha quedat immobilitzat en les instal·lacions a l'espera de les decisions que prengui la policia.Joan Sánchez (EL PAÍS)
En total, hi ha almenys quatre menors i una dona. El conductor, de nacionalitat turca, també ha estat interrogat: va recollir el remolc en un port francès.JOAN SÁNCHEZ (EL PAÍS)
Després de donar aigua i menjar als immigrants, s'ha avisat als Mossos d'Esquadra i a el SEM, que ha desplaçat al lloc dues ambulàncies i un vehicle d'intervenció ràpida.JOAN SÁNCHEZ (EL PAÍS)
Els 10 kurds han estat traslladats a l'hospital de Granollers on s'han sotmès a un revisió mèdica. Tots es troben bé, dins del context en el qual han estat rescatats.JOAN SÁNCHEZ (EL PAÍS)
A la foto, el centre logístic que l'empresa té en un polígon de Lliçà d'Amunt, a Barcelona.JOAN SÁNCHEZ (EL PAÍS)
En la imatge, tres kurds són portats a l'hospital de Granollers. El secretari general d'immigració de la Generalitat, Oriol Amorós, ha assegurat a la Cadena SER que les 10 persones seran acollides a Catalunya.JOAN SÁNCHEZ (EL PAÍS )