Després de l’estiu, llegim amb Regina Rodríguez, Maria Nicolau i Joan Jordi Miralles al club de lectura

A partir d’octubre, reprenem el Club del Quadern a l’Estudi Toresky amb nous escriptors

Sessió del Club de lectura de Quadern amb l'escriptora Eva Piquer.Massimiliano Minocri

Fa poc tancàvem la temporada del club de lectura del Quadern. Durant aquest curs, un cop al mes, ens hem reunit amb els lectors a l’Estudi Toresky per eixamplar lectures amb alguns dels escriptors destacats del present, com ara Eva Baltasar, Jordi Puntí, Sergi Pàmies o Imma Monsó. Després de l’estiu tornem amb nous llibres per comentar i nous autors convidats.

La primera sessió del curs 2024-2025 tindrà lloc el dijous 10 d’octubre a les set del vespre. Ens hi acompanyarà Regina Rodríguez Sirvent, autora de l’èxit editorial Les calces al sol (La Campana), la història de la Rita Racons, una jove que marxa a fer d’au pair als Estats Units després d’un daltabaix emocional. Amb quinze edicions i diverses traduccions, la novel·la continua encapçalant les llistes dels més venuts en català. És un dels més grans èxits editorials dels darrers temps i volem parlar-ne.

Continuarem el curs amb el primer llibre de no-ficció que comentem al club de lectura. Maria Nicolau vindrà a parlar sobre Cremo! (Columna). Després de l’èxit de Cuina! O barbàrie (Ara Llibres), la cuinera i comunicadora ve a presentar un llibre que barreja memòria personal i reflexions gastronòmiques.

Acabarem l’any amb Joan Jordi Miralles, que comentarà la novel·la Triomfador (Males Herbes). Hi narra la història de l’Ulises, que té tretze anys i s’instal·la a la Masia perquè acaba de fitxar pel Barça. A través d’ell, Miralles relata l’experiència de palisses i la pressió que viuen els esportistes d’elits en aquests entorns.

Totes les sessions se celebren al carrer Casp número 6, són gratuïtes, i a partir de setembre trobaran la informació i l’enllaç d’inscripció a la secció Club de Lectura del web de Quadern i en aquestes pàgines. Per qualsevol dubte, es poden adreçar al correu quadern@elpais.es. Els desitgem unes bones vacances de lectures.

Más información

Arxivat A