Llibres

La Rebotiga

L'èxit, el futur de la televisió...

Els maçons de Washington



Deixant Roma enrere, el professor Robert Langdon viatja ara fins a la capital dels Estats Units, on ha d'impartir una classe magistral al Capitoli. Aviat, però, comencen a produir-se fets inquietants. Un objecte gravat amb una enigmàtica inscripció apareix alhora que segresten Peter Salomon, el mentor del professor Langdon i membre de la maçoneria. Uns fets que es relacionen entre si i l'obliguen a provar de resoldre l'estrany misteri. El símbol perdut. ...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

Els maçons de Washington

Deixant Roma enrere, el professor Robert Langdon viatja ara fins a la capital dels Estats Units, on ha d'impartir una classe magistral al Capitoli. Aviat, però, comencen a produir-se fets inquietants. Un objecte gravat amb una enigmàtica inscripció apareix alhora que segresten Peter Salomon, el mentor del professor Langdon i membre de la maçoneria. Uns fets que es relacionen entre si i l'obliguen a provar de resoldre l'estrany misteri. El símbol perdut. Dan Brown. Editorial Empúries. 668 pàgines. 21,90 euros.

El futur de la televisió

Quina televisió pública? És la reflexió de Toni Mollà sobre la situació actual del sector públic de la comunicació. Amb els canvis que s'han produït últimament en els entorns social, polític i comunicatiu, l'autor aposta per reformular l'àmbit de l'audiovisual substituint-lo per un nou model de gestió d'acord amb aquells canvis. Quina televisió pública? Toni Mollà. Edicions Bromera. 184 pàgines. 17 e uros.

L'èxit amb veu de dona

Com es lidera en femení? Què és l'èxit? Preguntes com aquestes són les que fa la reconeguda periodista Sílvia Cóppulo a 47 dones que destaquen en els seus àmbits professionals. A Dones de primera hi podem trobar els testimonis d'advocades i juristes, escriptores, periodistes, actrius i esportistes, entre d'altres. La reconeguda cuinera Carme Ruscalleda, l'arquitecta italiana Benedetta Tagliabue o les actrius catalanes Núria Espert i Teresa Gimpera són algunes de les dones entrevistades. Dones de primera . Sílvia Cóppulo. Ara llibres. 368 pàgines. 15 euros.

Archivado En