17 fotos

Reunión de líderes mundiales en la ONU

Hacía años que la Asamblea de Naciones Unidas, que reúne cada septiembre a representantes de más de 140 países, no congregaba a tantos altos dirigentes

El president dels EUA, Barack Obama, intervé davant el plenari de l'Assemblea General de les Nacions Unides, a Nova York (EUA), el 28 de setembre de 2015.TIMOTHY A. CLARY (AFP)
El president cubà, Raúl Castro, i el cap de la secció d'interessos cubana als EUA, José Ramón Cabañas Rodríguez, conversen a la seva arribada a la seu de les Nacions Unides. Serà la primera vegada que el dirigent cubà intervé davant l'Assemblea General de l'ONU.Chip Somodevilla (EFE)
El president xinès Xi Jinping, abans de la seva intervenció davant el plenari de les Nacions Unides, el 28 de setembre de 2015.JUSTIN LANE (EFE)
El president rus, Vladimir Putin, escolta atentament una de les intervencions dels líders mundials a la seu de l'ONU. Feia 10 anys que Putin no parlava davant la seu de les Nacions Unides.TIMOTHY A. CLARY (AFP)
Barack Obama abans de la seva intervenció davant els líders polítics del planeta al plenari de les Nacions Unides. El president dels EUA va dir que, per realisme, caldrà acceptar compromisos, però també una transició cap a un govern a Síria sense Al-Assad.JUSTIN LANE (EFE)
La presidenta sud-coreana Park Geun-hye durant la seva intervenció en el debat anual d'alt nivell de l'Assemblea General de l'ONU, celebrat aquest 28 de setembre a Nova York (EUA).MATT CAMPBELL (EFE)
Una vista de l'Assemblea General de l'ONU celebrada aquest dilluns a Nova York (EUA). Feia anys que el conclave que reuneix cada setembre els representants de més de 140 països no congregava tants líders.JUSTIN LANE (EFE)
L'ambaixador sirià davant l'ONU, Bashar Jafari, conversa amb el ministre d'Exteriors iranià, Mohamed Yavad Zarif.JUSTIN LANE (EFE)
La presidenta brasilera, Dilma Rousseff, abans de la seva intervenció davant els líders mundials que han acudit aquest setembre a la cimera de les Nacions Unides.MATT CAMPBELL (EFE)
El president nord-americà Barack Obama saluda el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon. Obama i el president rus, Vladimir Putin, van abordar la guerra civil a Síria a la cimera, a la qual van traslladar la seva rivalitat.MATT CAMPBELL (EFE)
La presidenta xilena Michelle Bachelet amb un membre de la seva delegació escolta atentament una de les intervencions. La cap del govern xilè ha insistit a la cimera que les noves tecnologies exigeixen que se segueixi perfeccionant la democràcia.KENA BETANCUR (AFP)
El president de l'Iran, Hassan Rohani, ha posat el seu país a la disposició de les Nacions Unides per ajudar en la lluita contra el terrorisme, durant la seva intervenció a la seu de l'ONU.TIMOTHY A. CLARY (AFP)
El president de Veneçuela, Nicolas Maduro, escolta atentament la intervenció d'un líder a la seu de les Nacions Unides a Nova York (EUA). Maduro va aprofitar el viatge per reunir-se tot sol amb la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kirchner.KENA BETANCUR (AFP)
L'ambaixador Sirià Bashar Jaafari, escolta la intervenció del president dels EUA. Barack Obama ha confirmat que el seu país està disposat a "treballar amb qualsevol nació, incloses Rússia i l'Iran, per resoldre el conflicte" i que no pot haver-hi, després del conflicte, "una tornada al 'statu quo' previ a la guerra”.Mary Altaffer (AP)
El president de França, François Hollande, es dirigeix a l'Assemblea General de les Nacions. Hollande ha demanat davant el plenari combatre amb celeritat el canvi climàtic.JOHN MOORE (AFP)
La presidenta chilena, Michelle Bachelet habla durante la Asamblea General de la ONU.MATT CAMPBELL (EFE)
Secuencia de imágenes en la que se muestra al presidente estadounidense leyendo su discurso en la Asamblea General de las Naciones Unidas.CARLO ALLEGRI (REUTERS)