AGENDA

L'oportunitat de ser-hi 'en persona'

MAZONI

Cicle En Persona. Sala Apolo

16 d'octubre.

I per què no baixar els artistes d'aquest altar que és l'escenari? Per què no fer-los més propers, més nostres? Doncs En Persona és un cicle de concerts-tertúlia en què un artista principal convida d'altres a compartir i intercanviar repertori musical. La gràcia de tot plegat, a més de tractar-se de formacions exclusives per a l'ocasió que donen lloc a versions inèdites, és la intervenció del públic, que pot dialogar amb els artistes durant el concert. Aquest aquelarre musical té lloc a la Sala Apolo des de fa uns tr...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

MAZONI

Cicle En Persona. Sala Apolo

16 d'octubre.

I per què no baixar els artistes d'aquest altar que és l'escenari? Per què no fer-los més propers, més nostres? Doncs En Persona és un cicle de concerts-tertúlia en què un artista principal convida d'altres a compartir i intercanviar repertori musical. La gràcia de tot plegat, a més de tractar-se de formacions exclusives per a l'ocasió que donen lloc a versions inèdites, és la intervenció del públic, que pot dialogar amb els artistes durant el concert. Aquest aquelarre musical té lloc a la Sala Apolo des de fa uns tres anys. I en aquesta ocasió qui donarà la cara, qui hi serà en persona serà Mazoni, projecte impulsat per Bankrobber, i liderat pel geni empordanès Jaume Pal. Mazoni i Jaume Pla són dues cares de la mateixa moneda.

Mazoni actuarà a l'Apolo en un concert 'sui generis', obert a la improvització

I això que Pla no és només Mazoni. Aquest bisbalenc va crear el seu primer grup als tretze anys i ha anat acumulant projectes fins a congregar els mítics Holland Park. Després es va centrar en Mazoni, on la seva veu personal, com a intèrpret i com a lletrista, ha acabat escolant-se entre el públic que agraeix la seva verticalitat i el seu atreviment. És més que recomanable fer-se a amb un tros de disc com és el recent Fins que la mort ens separi (Bankrobber).

Jaume Pla és un esperit inquiet, el cul d'en Jaumet. A més de la promoció i proclamació d'aquest darrer àlbum també ha protagonitzat aventures com una gira de 31 dies consecutius, projectes com la Banda de los Ladrones (amb l'ínclit i sempre inventiu Pau Riba) o Mazoni i les Mazoni (amb les grans veus d'Helena Miquel, Bikimel i Gemma Solés) o també podem comptar les cançons de Paracetamol Music. Només li faltava una edició d'En persona a l'Apolo.

Hiperactiu i addicte a la feina, Pla és un bisbalenc talentós (com Carles Sanjosé, reconegut com Sanjosex) que trasllada als seus treballs el seu perfeccionisme. Fins que la mort ens separi és un dels discos amb més fons dels que s'han fet darrerament en la cosmovisió de la música catalana. Pop sí, però amb matrius rockeres i una força que en directe es desdobla, embolcalla l'espectador, sempre pendent de la personalitat hipnòtica de Jaume Pla. Més enllà de Pla i del seu món, és innegable la qualitat musical. A més, en aquest cicle es podrà certificar la capacitat d'im-provisació de Mazoni.

A més, en aquesta edició d'En persona comptarà amb un convidat rellevant: Le Petit Ramon, una altra estrella del panorama Bankrobber. El projecte de Ramon Faura i companyia es consolida disc a disc i, de debò, val la pena de veure la seva actuació en directe, allà on sigui. La pròxima cita del cicle serà amb els aragonesos Tachenko (més un artista convidat) el 29 de novembre.

Archivado En