Agenda

Concerts

Dijous 20

Joanna Newsom.
La jove cantant, instrumentista i compositora nord-americana combina el cant amb el so de l'arpa i cançons madures, en contrast amb una veu lluminosa i innocent. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores. 18-39 euros).

Divendres 21

Jesse Davis Quartet.
Considerada com una de les estrelles de l'actual escena de Nova Orleans, la seva veu sonora beu de les fonts clàssiques d'Adderley, Stitt i el gran Charlie Parker. (Jamboree, 21 hores. 14 euros).

Dani Nel.lo & The Anxovi All-Stars. El seu nou disc...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

Dijous 20

Joanna Newsom. La jove cantant, instrumentista i compositora nord-americana combina el cant amb el so de l'arpa i cançons madures, en contrast amb una veu lluminosa i innocent. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores. 18-39 euros).

Divendres 21

Jesse Davis Quartet. Considerada com una de les estrelles de l'actual escena de Nova Orleans, la seva veu sonora beu de les fonts clàssiques d'Adderley, Stitt i el gran Charlie Parker. (Jamboree, 21 hores. 14 euros).

Dani Nel.lo & The Anxovi All-Stars. El seu nou disc, Noir, i el seu actual espectacle evoquen l'estètica dels anys cinquanta recreada en les pel.lícules de gènere negre amb gàngsters, detectius i assassinats. (L'Auditori, 21.30 hores. 15 euros).

Els Amics de les Arts. Lluís Gavaldà, Carles Sanjosé, Anna Roig, l'orquestra Fireluce, Cesk Freixas i Judith Neddermann pujaran a l'escenari amb Els amics de les Arts per tocar els seus temes més destacats. (Teatre Auditori Sant Cugat, 22 hores. 18 euros).

Dissabte 22

La Unión. El grup veterà porta a la ciutat el seu Big Band Tour, un espectacle audiovisual, amb deu càmeres a l'escenari i imatges sincronitzades. Un dia abans, el grup farà una parada a la sala Piano Blau de Granollers. (Luz de Gas, 21.30 hores. 22 euros).

Dimecres 26

Bebe. L'extremenya torna amb les seves cançons diferents, naturals, independents, directes i poèticament riques. (Festival del Mil.lenni. Palau de la Música, 21 hores. 18-48 euros).

Kiko Veneno. Presenta nou disc: Dice la gente, enregistrat a Sevilla amb la col·laboració de Muchachito, el canijo, Tomasito, Javier Mas o Charloe Cepeda. (Teatre Principal Badalona, 21.30 hores, 18 euros).

Love Of Lesbian. El grup porta a la capital d'Osona l'últim treball, Is it fiction?, en el qual posa a disposició dotze cançons amb grans melodies de guitarra i la profunda i suggeridora veu de la cantant, Santi Balmes. (Sala Pasternak, Vic. 22.30 hores, 8 euros).

Archivado En