Agenda

I també...

'Trapezi'.

S'ha convertit en referència obligada en el món del circ. Un miler d'artistes de més de cent companyies, i cinc dies d'activitat són algunes de les particularitats d'aquesta Fira, que arriba a l'edició catorzena. El muntatge inaugural, a càrrec de la Companyia de Paso —d'origen xilè i suís—, que integra circ, teatre i dansa, es podrà tornar a veure avui a la Plaça Mercadal (22 hores). No hi faltarà l'elefant del Trapezi que es passejarà pel municipi per explicar a tothom que és temps de circ en aquesta ciutat. (Trapezi. Reus. Fins al diumenge 16, w...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

'Trapezi'.

S'ha convertit en referència obligada en el món del circ. Un miler d'artistes de més de cent companyies, i cinc dies d'activitat són algunes de les particularitats d'aquesta Fira, que arriba a l'edició catorzena. El muntatge inaugural, a càrrec de la Companyia de Paso —d'origen xilè i suís—, que integra circ, teatre i dansa, es podrà tornar a veure avui a la Plaça Mercadal (22 hores). No hi faltarà l'elefant del Trapezi que es passejarà pel municipi per explicar a tothom que és temps de circ en aquesta ciutat. (Trapezi. Reus. Fins al diumenge 16, www.trapezi.org/).

'Trovadorias'.

L'Espai Cultural Caixa Madrid celebra aquest cicle de cinc concerts de diferents estils de música tradicional i cultural de l'edat mitjana. El dimecres 19 de maig tindrà lloc el segon concert, a càrrec del sextet Burruezo & Bohemia Camerata + Wafir S. Gibril que oferirà un espectacle basat en músiques d'origen cristià medieval, islàmic i jueu.

Les cites següents seran els dies 22 (Domini Màgic), 26 de maig (Sitja) i 2 de juny (Ferran Savall). (Cicle Trovadorias. Espai Caixa Madrid de Barcelona. Plaça Catalunya, 9. 19.30 hores).

'El pintor de su deshonra'.

Tragèdia clàssica i teatre nou, personatges predestinats capaços de llegir senyals, d'intuir presagis fatals, entre el simbolisme i la tradició popular. Aquesta és la barreja que conté aquesta obra de Calderón de la Barca que representa la Companyia Nacional de Teatre Clàssic, en el qual no falta el color i la fascinació del carnaval a Barcelona, la ciutat que va conèixer i fascinar Calderón. Dirigits per Eduardo Vasco, Arturo Querejeta, com a Don Joan Roca; Muriel Sánchez, com a Serafina i Daniel Albaladejo, com a Don Álvaro encapçalen aquest "drama d'honor" amb final tràgic. (Teatre Victòria. Del 14 al 30 de maig).

Concerts

Divendres 14

Autòcton Festival. Samitier, Els Amics de les Arts... Noves bandes obrint-se camí. Atenció amb Samitier. (Apolo, 20 hores. 12-15 euros).

Berri Txarrak. Veterans de l'escena punk i hardcore. (Apolo, 20.30 hores. 15-18 euros).

Steven Munar. Pop plusquamperfet des de Mallorca. Melodies rodones. (Ovella Negra, 22 hores. 5 euros).

Mayer Hawthorne. Soul pata negra, elegant i distingit. (Bikini, 20.30 hores. 18-22 euros).

Claudio Baglioni. Una de les veus carismàtiques de l'escena italiana de les últimes quatre dècades torna amb nou disc, per a presenta el seu nou disc: QPGA. (Palau de la Música, 21.30 hores. 25-45 euros).

Chris Potter. Un dels saxofonistes de jazz més influents presenta el seu nou quartet. (Petit Palau, 20.30 hores. 30 euros).

Dissabte 15

Plug Festival. L'electrònica no només hi cap al Sonar. Molts grups en un festival de butxaca. (Espai Jove Boca Nord, 20 hores. 5 euros).

Diumenge 16

50+ Nova Cançó. Artistes de la Nova Cançó establint complicitat amb les noves generacions. (L'Auditori, 20 hores. 24 euros).

Dimecres 19

Cibelle. La seva música es defineix com a punk per a un cabaret postnuclear. Val la pena apropar-s'hi. (Apolo, 21 hores. 20 euros).

Archivado En