Discos

Clàssica

Pergolesi. Núria Rial i Carlos Mena

Stabat Mater

Mirare



El bellíssim Stabat Mater de l'efímer Giovanni Battista Pergolesi (1710 - 1736), el més cèlebre de tots els Stabat Mater, rep una nova i encertada versió discogràfica interpretada per la soprano catalana Núria Rial i el contratenor basc Carlos Mena acompanyats pel Ricercar Consort dirigit per Philippe Pierlot. Tota la interpretació és rodona, però l'extàtic largo assai del Quando corpus morietur final queda brodat amb les dues veus festejant-se mel·líflues i per...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

Pergolesi. Núria Rial i Carlos Mena

Stabat Mater

Mirare

El bellíssim Stabat Mater de l'efímer Giovanni Battista Pergolesi (1710 - 1736), el més cèlebre de tots els Stabat Mater, rep una nova i encertada versió discogràfica interpretada per la soprano catalana Núria Rial i el contratenor basc Carlos Mena acompanyats pel Ricercar Consort dirigit per Philippe Pierlot. Tota la interpretació és rodona, però l'extàtic largo assai del Quando corpus morietur final queda brodat amb les dues veus festejant-se mel·líflues i pertorbadorament sensuals. Queda tan bé, que l 'Amen conclusiu gairebé hi fa nosa.

El disc es completa amb el Salve Regina, també de Pergolesi, cantat per Carlos Mena i amb un breu Concerto per quartetto de Francesco Durante que fa de coixí entre les dues peces vocals. -X.P.

Archivado En