AGENDA

El SonarKids se’n va a la platja

Miqui Puig, Markooz, The Penguins o Brodas seran al Port de la Selva

Canviar un model d’èxit pot ser arriscat, però si algú tan experimentat com l’equip de SonarKids creu que és convenient és perquè tenen les seves raons. I és que el SonarKids —alguna cosa més que l’edició infantil del famós festival de música avançada— canvia de nom i de casa: ara és SonarKids Music i ja no tindrà seu a la plaça Joan Coromines sinó que viatja fins al Port de la Selva. Qui no arrisca, no pisca. SonarKids Music conserva la vocació exploradora i innovadora de Sónar i SonarKids, segons els organitzadors, convidant tant els artistes com el públic a crear una experiència que contrib...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

Canviar un model d’èxit pot ser arriscat, però si algú tan experimentat com l’equip de SonarKids creu que és convenient és perquè tenen les seves raons. I és que el SonarKids —alguna cosa més que l’edició infantil del famós festival de música avançada— canvia de nom i de casa: ara és SonarKids Music i ja no tindrà seu a la plaça Joan Coromines sinó que viatja fins al Port de la Selva. Qui no arrisca, no pisca. SonarKids Music conserva la vocació exploradora i innovadora de Sónar i SonarKids, segons els organitzadors, convidant tant els artistes com el públic a crear una experiència que contribueixi a ampliar i renovar les possibilitats de l’oci infantil i familiar. L’edició per a nens del Sónar va néixer l’any 2009 i des de llavors s’ha celebrat cada any amb èxit de participació i assistència. Una programació musical pensada per als nens així com tallers creatius i projeccions de curtmetratges d’animació.

SONARKIDS MUSIC
Passeig Marítim
Port de la Selva, 26 i 27 de maig

Pioneer DJ Kids. Els joves alumnes del taller de djs que dirigeix Rosa Amuedo són ja uns veterans de les cabines! Després de sorprendre a tothom a la darrera edició de SonarKids, el jove col·lectiu de djs farà ballar el públic de qualsevol edat amb la frescor de les seves mescles.

Barbara i els Morenos. La Barbara, belga de naixement, va aprendre català a través dels contes infantils i la tradició oral de la nostra terra, i d’aquí en surt el seu espectacle, on canta aquestes històries acompanyada pels morenos: Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Mau Boada (Esperit! i Les Aus).

Brodas presenta Varium Kids. La companyia Brodas, autèntics especialistes en l’art de l’street dance, tornen a SonarKids per mostrar-nos les seves espectaculars coreografies i presentar-nos Varium Kids, un grup de ballarins de nens i nenes d’entre 12 i 16 anys.

The Penguins. Gran descobriment. Una revolució. Aquesta banda de Sant Feliu de Llobregat repassa al seu show Reggae for Xics cançons populars catalanes de totes les èpoques i els estils i les transformen en temes de reggae i ska jamaicà, fent-les molt més ballables i divertides.Miqui Puig. Melòman empedernit, vocalista, productor, dj, home mediàtic… Miqui Puig és un tot-terreny que sempre aporta classe i bon gust a tot el que toca. Com en aquesta sessió especial perquè els petits —i els més grans— gaudeixin al màxim.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
SIGUE LEYENDO

Markooz. Sense cap mena de dubte és el rei del beatbox al nostre país i el millor professor possible per ensenyar als presents tots els trucs d’aquesta tècnica que consisteix a fer qualsevol so o ritme imaginable a través de la pròpia veu, un instrument que tots portem incorporat.

SuperHugo DJ. Provinent de l’àmbit audiovisual i membre del popular col·lectiu de djs dels anys 90 Touché, l’Hugo Menduiña es capbussarà en la seva col·lecció de discos per fer una sessió per a tota la família.

Arxivat A