AGENDA

Comencen les 'Meravelles' del Circ d'Hivern de Nou Barris

MERCAT DE LES FLORS

Barcelona

17 de desembre - 8 de gener

El 16è cicle Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de Nou Barris, una de les principals ofertes de nou circ que es fan a Catalunya, aposta aquest any per la paròdia del circ i el teatre. Es tracta d'un espectacle únic de la Família Bolondo, un grup format per membres d'altres companyies de circ com el Circ Cric, els Gingers o el Duo Morosof. L'obra, titulada Maravillas, explica l'aventura d'una companyia de circ que abans feia els espectacles en un envelat i que després s'intenta modernitzar. Aquesta ...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

MERCAT DE LES FLORS

Barcelona

17 de desembre - 8 de gener

El 16è cicle Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de Nou Barris, una de les principals ofertes de nou circ que es fan a Catalunya, aposta aquest any per la paròdia del circ i el teatre. Es tracta d'un espectacle únic de la Família Bolondo, un grup format per membres d'altres companyies de circ com el Circ Cric, els Gingers o el Duo Morosof. L'obra, titulada Maravillas, explica l'aventura d'una companyia de circ que abans feia els espectacles en un envelat i que després s'intenta modernitzar. Aquesta troupe finalment decideix adaptar-se als temps actuals i a les noves tendències escèniques.

El malabarista del projecte, Ramiro Vergaz, assegura que l'obra intenta fusionar la tradició i la modernitat. En aquesta ocasió, a causa de les obres de remodelació de l'edifici de l'Ateneu Popular de Nou Barris, el Circ d'Hivern es presentarà, per primera vegada, al Mercat de les Flors. I, tal com assegura la Família Bolondo, aquest espai, més gran, els proporciona una oportunitat única.

La nit de l'estrena es podrà veure un programa especial que comptarà, entre altres, amb la companyia de dansa vertical Delrevés i un munt de sorpreses.

Archivado En