AGENDA

Descobrir les altres persones que habiten en un mateix

GREC 2010

LA TRASTIENDA DEL POLVORÍ

Teatro de los Sentidos

El Polvorí de Montjuïc. Fins a l'1

d'agost, 20 i 22.30 hores. 22 euros

Com en el taulell d'una botiga, els humans mostrem sempre una mateixa faceta de nosaltres mateixos. Però en moltes ocasions l'interessant són les diferents vessants que s'amaguen al darrere, a la rebotiga, tan perdudes que ni tan sols sabem que hi són, en permanent pugna per sortir a la llum. Per tal de descobrir i sentir les altres persones que habiten en un mateix, El Teatro de los Sentidos estrena avui La trastienda del Polvorí, un...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

LA TRASTIENDA DEL POLVORÍ

Teatro de los Sentidos

El Polvorí de Montjuïc. Fins a l'1

d'agost, 20 i 22.30 hores. 22 euros

Com en el taulell d'una botiga, els humans mostrem sempre una mateixa faceta de nosaltres mateixos. Però en moltes ocasions l'interessant són les diferents vessants que s'amaguen al darrere, a la rebotiga, tan perdudes que ni tan sols sabem que hi són, en permanent pugna per sortir a la llum. Per tal de descobrir i sentir les altres persones que habiten en un mateix, El Teatro de los Sentidos estrena avui La trastienda del Polvorí, una experiència teatral fruit del treball d'investigació del colombià Enrique Vargas i el seu equip, format per 16 artistes de diferents nacionalitats. L'experiment es podrà viure fins a l'1 d'agost i per primera vegada a la seu estable de la companyia, El Polvorí de Montjuïc, on es van instal.lar fa sis anys.

A l'entrada cadascun dels 50 assistents permesos per sessió hauran d'escollir entre dues portes, explica Enrique Vargas, "la dels exercicis del bon morir, i la del bon viure", que desemboquen en una sala central coberta per peces de roba blanca. A partir d'aquí es desvetllarà un espectacle que incorpora, de nou, els segells de la companyia: la foscor com a guia —només una llanterna il.luminarà el camí— i, sobretot, el joc amb els sentits. "Perquè la veritat", diu Vargas, "es descobreix jugant a les palpentes, temptejant. Jo vull ser un i sóc la meitat, la part que em falta és la que em fa caminar".

A la sortida els assistents podran intercanviar les seves impressions al Cafè Fatal, habilitat a la falda del mateix Polvorí, i on també s'han preparat sorpreses per amenitzar la nit. "Sense missatges explícits, només amb la voluntat d'iniciar un llarg recorregut pensant què hi ha més enllà dels nostres límits".

Archivado En