AGENDA

La vida sobre la corda

LE FIL SOUS LA NEIGE. Les

Colporteurs. Mercat de les Flors,

Barcelona. Del 8 al 23 de maig

Per al gran funàmbul Philippe Petit, que va creuar el camí de vent impossible avui entre les Torres Bessones, el secret de l'art de la corda és trobar l'equilibri entre la por i l'alegria. Es podria dir el mateix de la vida, de la qual el cable d'acer aeri és una metàfora excel.lent. De Blondin a Petit, passant per Colleano, que ballava el tango a les altures, i els Wallendas, que feien la piràmide de set funàmbuls, sense deixar de banda Les Troubadours, la corda ha despertat ...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

LE FIL SOUS LA NEIGE. Les

Colporteurs. Mercat de les Flors,

Barcelona. Del 8 al 23 de maig

Per al gran funàmbul Philippe Petit, que va creuar el camí de vent impossible avui entre les Torres Bessones, el secret de l'art de la corda és trobar l'equilibri entre la por i l'alegria. Es podria dir el mateix de la vida, de la qual el cable d'acer aeri és una metàfora excel.lent. De Blondin a Petit, passant per Colleano, que ballava el tango a les altures, i els Wallendas, que feien la piràmide de set funàmbuls, sense deixar de banda Les Troubadours, la corda ha despertat emoció i poesia. Els francesos Les Colporteurs, fildeféristes excepcionals, són uns dels millors representants que han omplert a la vegada aquesta tradició d'esperit de modernitat i d'una lírica commovedora. L'espectacle que presenten a Barcelona, Le fil sous la neige, és una sort de coreografia aèria dels sentiments que té una mica de Pina Bausch sobre la corda.

Set funàmbuls caminen sobre cables que s'entrecreuen històries etèries. En solos, duos o en grup, exploren aspectes diversos de les emocions i desafiaments de l'existència, composant imatges esplèndides. "Fills i filles de l'aire", se'ls ha batejat. A l'origen de l'espectacle, on es troba virtuosisme, acrobàcia, ballet, música, risc, passió i amor, hi ha l'experiència del fundador del grup, Antoine Rigot, allunyat de per vida de la corda després d'una caiguda.

Archivado En