AGENDA

Activitats de la setmana

Amb bons ulls. Són 17 espectacles de dansa, música, teatre i cine que es podran veure en set escenaris diferents. Tanta diversitat té un nexe: els espectacles són gratuïts. A més, Leila Barenboim i Gabriela Marsal, les directores del Festival Ulls, defensen que els espectacles s’han programat amb la “intenció d’estimular el diàleg cultural entre Europa i Amèrica Llatina”. El veneçolà DJ Merey, la samba brasilera de Mandacadu, la companyia torinesa Assemblea Teatro amb l’obra El funeral de Neruda i el grup electrònic francès Karterykash són algunes de les prop...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

Amb bons ulls

Amb bons ulls. Són 17 espectacles de dansa, música, teatre i cine que es podran veure en set escenaris diferents. Tanta diversitat té un nexe: els espectacles són gratuïts. A més, Leila Barenboim i Gabriela Marsal, les directores del Festival Ulls, defensen que els espectacles s’han programat amb la “intenció d’estimular el diàleg cultural entre Europa i Amèrica Llatina”. El veneçolà DJ Merey, la samba brasilera de Mandacadu, la companyia torinesa Assemblea Teatro amb l’obra El funeral de Neruda i el grup electrònic francès Karterykash són algunes de les propostes. També es podran veure per primer cop a Espanya tres espectacles dels grups Rizoma Cultural i Master of Tears.

Amb bons ulls 3

Amb bons ulls 2

Festival Ulls 2009. Barcelona. (del 14 al 18 d’octubre). www.ulls.org Amb bons ulls. Són 17 espectacles de dansa, música, teatre i cine que es podran veure en set escenaris diferents. Tanta diversitat té un nexe: els espectacles són gratuïts. A més, Leila Barenboim i Gabriela Marsal, les directores del Festival Ulls, defensen que els espectacles s’han programat amb la “intenció d’estimular el diàleg cultural entre Europa i Amèrica Llatina”. El veneçolà DJ Merey, la samba brasilera de Mandacadu, la companyia torinesa Assemblea Teatro amb l’obra El funeral de Neruda i el grup electrònic francès Karterykash són algunes de les propostes. També es podran veure per primer cop a Espanya tres espectacles dels grups Rizoma Cultural i Master of Tears.