Recomanem



















LLUM

Sis anys ha tardat la veterana banda de la Vila Joiosa a tornar a l’estudi després del reeixit Si tanque els ulls (2006), premi Ovidi Montllor al millor disc de pop rock. I ho han fet lliurant una irreprotxable col·lecció de descàrregues power-pop amb l’habitual pulcritud melòdica. El discurs general pot semblar familiar, de r...

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites

DISC

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
SIGUE LEYENDO

LLUM

Sis anys ha tardat la veterana banda de la Vila Joiosa a tornar a l’estudi després del reeixit Si tanque els ulls (2006), premi Ovidi Montllor al millor disc de pop rock. I ho han fet lliurant una irreprotxable col·lecció de descàrregues power-pop amb l’habitual pulcritud melòdica. El discurs general pot semblar familiar, de rellotge aturat, però en la balança els músics depositen un grapat de cançons redones i adhesives que s’enganxen a l’orella i al cervell com si foren paparres engominades.

Llum

Sant Gatxo

Autoedició, 2012

DISC

ARA VA DE BO

Arrap, una formació de rap clàssic establida a València, fou guardonada com a banda revelació dels Ovidi del 2011. Aquelles primeres cançons ja denotaven punteria a l’hora de desplegar lletres hipercombatives que disparaven a tort i a dret i olfacte per a bastir bases i arranjaments. Ara, amb el seu primer llarga durada, afinen la proposta musical, més diversa i amb tocs subtils de recerca en les arrels, mentre continuen rapejant càrregues de profunditat ben contundents contra el sistema.

Ara va de bo

Arrap

Autoedició, 2012

Archivado En