lliga bbva

L’Athletic frena el Reial Madrid

Els homes de Carlo Ancelotti han estat incapaços de fer res contra un Athletic de Bilbao entregat que ha acabat guanyant 1-0

El davanter de l'Athletic de Bilbao, Iñaki Williams amb Daniel Carvajal.LUIS TEJIDO (EFE)

Un Reial Madrid amb molt poca intensitat no ha pogut aconseguir ni un sol punt al Nou San Mamés davant d'un Athletic de Bilbao entregat que ha generat moltes més opcions de gols. Al minut 25 de la primera part, Aduriz ha obert el marcador amb un cop de cap que ha entrat per l'escaire de la porteria de Casillas, que tot i l'estirada no ha pogut fer res.

Els homes d'Ernesto Valverde han mantingut la pressió durant tot el partit i, tret d'alguna ocasió puntual del Reial Madrid que ha arribat a estavellar una...

Els homes d'Ernesto Valverde han mantingut la pressió durant tot el partit i, tret d'alguna ocasió puntual del Reial Madrid que ha arribat a estavellar una pilota al pal, han dominat durant els 90 minuts.

Després d'aconseguir la classificació per a la final de la Copa del Rei, l'equip de Valverde suma la novena victòria de la temporada, i confirma la seva millora després de passejar per la zona mitjana baixa de la taula durant bona part del campionat. El Madrid, per la seva banda, continua sense trobar la seva millor versió, fet que ha posat en perill el primer lloc a la Lliga.

La derrota del Reial Madrid deixa el FC Barcelona amb opcions de posar-se al capdavant de la Lliga si demà guanya contra el Rayo Vallecano.