El Barça goleja l’Olympiacos (3-1)

El gol 100 de Messi en competicions europees sentencia un partit còmode per als blaugrana

Moment del partit entre el Barça i l'Olympiacos.LLUIS GENE (AFP)

El Barça ha golejat per 3-1 sense problemes l'Olympiacos al Camp Nou. Ni tan sols quan s'ha quedat amb un jugador menys, per l'expulsió de Piqué, el Barça ha patit davant del conjunt grec. Tot el contrari. L'equip blaugrana ha ampliat encara més el seu avantatge. Al Barça li ha costat 17 minuts obrir el marcador. I ho ha aconseguit amb un gol en pròpia porta, el cinquè que rep el Barça aquesta temporada. Després del centre de Deulofeu, Nikolau ha marcat a la porteria de Proto. Messi ha marcat el segon (el seu gol número 10...

El Barça ha golejat per 3-1 sense problemes l'Olympiacos al Camp Nou. Ni tan sols quan s'ha quedat amb un jugador menys, per l'expulsió de Piqué, el Barça ha patit davant del conjunt grec. Tot el contrari. L'equip blaugrana ha ampliat encara més el seu avantatge. Al Barça li ha costat 17 minuts obrir el marcador. I ho ha aconseguit amb un gol en pròpia porta, el cinquè que rep el Barça aquesta temporada. Després del centre de Deulofeu, Nikolau ha marcat a la porteria de Proto. Messi ha marcat el segon (el seu gol número 100 en competicions europees) i el 10 ha cedit el tercer a Digne. Cap al final, Nikolau ha tingut la seva revenja i ha signat el 3-1. El Barça aconsegueix la seva tercera victòria a la Champions i ha sumat, per tant, tots els punts possibles.