El Barça s’imposa a l’Athletic en un partit difícil a San Mamés

Els homes de Luis Enrique guanyen per la mínima a San Mamés i sumen la segona victòria de la Lliga

Ivan Rakitić marca el 0-1. L.TEJIDO (EFE)

El FC Barcelona ha aconseguit aquest diumenge sumar tres punts difícils a San Mamés (0-1), en un partit que també hagués pogut acabar en empat o en golejada blaugrana. El Barça va obrir el marcador al minut 20 de la primera part amb un gol de cap d'Ivan Rakitic, gràcies a un gran centre d'Arda Turan. Els blaugrana van tenir més ocasions i haguessin pogut ampliar el seu avantatge abans del descans però Denis Suárez n...

El FC Barcelona ha aconseguit aquest diumenge sumar tres punts difícils a San Mamés (0-1), en un partit que també hagués pogut acabar en empat o en golejada blaugrana. El Barça va obrir el marcador al minut 20 de la primera part amb un gol de cap d'Ivan Rakitic, gràcies a un gran centre d'Arda Turan. Els blaugrana van tenir més ocasions i haguessin pogut ampliar el seu avantatge abans del descans però Denis Suárez no va poder superar Gorka Iraizor.

La segona meitat, però, es va complicar molt i l'Athletic va tenir diferents ocasions per donar-li la volta al marcador. Els bascos van aconseguir pressionar al Barça i posar la por al cos dels blaugrana. Una de les ocasions més clares la va tenir Beñat al minut 85. Aduritz també va fer un bon partit.