15 fotos

Els últims 10 clàssics en imatges

El 0-4 recent al Bernabéu, les urpades de CR al Camp Nou... Repassa les millors fotos de les últimes 10 trobades

El davanter uruguaià Luis Suárez va ser l'autor de dos gols en aquest partit, del que va obrir el marcador i el que el va tancar. Messi, que tornava d'una lesió, va sortir de la banqueta abans del minut 60.France Press
Neymar celebra el 0-2 amb Andrés Iniesta, l'autor de la jugada. Després el manxec va aconseguir el 0-3 per arrodonir un gran partit a l'estadi de l'etern rival.Luis Sevillano
En el Clàssic de tornada de la temporada passada, Jeremy Mathieu va obrir el marcador amb un gol abans del minut 20, encara que el Madrid va reaccionar ràpid, va empatar al cap de mitja hora gràcies a Cristiano Ronaldo.Reuters
El FC Barcelona va aconseguir guanyar 2-1 gràcies a un gol de Luis Suárez a la segona part que va trencar l'empat. Amb aquesta victòria, els de Luis Enrique van aconseguir quatre punts d'avantatge en la classificació.France Press
El partit de la primera volta de la temporada 14/15, que es va jugar al Santiago Bernabéu, va començar amb un gol de Neymar, que va avançar el Barça al cap de quatre minuts.Álvaro García
Cristiano Ronaldo va empatar a la primera part i el Madrid d'Ancelotti, en els seus millors moments, es va posar a davant al principi de la segona part gràcies a un gran cop de cap de Pepe.Alejandro Ruesga
Karim Benzema va aconseguir la sentència amb el 3-1 que va fer guanyar el Madrid. En aquest moment de la temporada, la jornada 9, els blancs van donar un bon salt a la classificació i es van quedar a un punt de el Barça.Alejandro Ruesga
A l'abril de 2015 va haver-hi un Clàssic a la final de Copa, un partit que va decidir el gal·lès Gareth Bale amb un gol al minut 85 després d'una imparable carrera per la banda esquerra.France Press
El Reial Madrid va guanyar la Copa del Rei 2014 a Mestalla, un títol molt celebrat pels jugadors amb el seu entrenador Carlo Ancelotti. El partit el va obrir Di María als 10 minuts i el va empatar Bartra abans del minut 70'.France Press
El partit de la jornada 29 de la 13/14 va ser un espectacular 3-4 al Bernabéu. El Barcelona es va avançar, va remuntar el Madrid al cap de quatre minuts amb dos gols de Benzemá però va aparèixer Messi.France Press
Amb el Reial Madrid guanyant 3-2 al minut 60, Sergio Ramos va ser expulsat i el Barcelona, amb dos gols de Leo Messi, va acabar remuntant i ficant-se de ple en la baralla per la Lliga.France Press
En la primera volta de la 13/14, el Barcelona va guanyar 2-1 al Camp Nou. Neymar va obrir el marcador i Alexis Sánchez va sentenciar el partit a la segona part. Ja al minut 90, Jesé va retallar distàncies.France Press
A la jornada 26 de la temporada 12/13, el Reial Madrid va guanyar al Bernabéu 2-1 gràcies a un gol de Sergio Ramos, gairebé al final del partit. Abans, els de José Mourinho s'havien avançat amb Benzema i Messi havia empatat.Reuters
En els primers mesos del 2013 va haver-hi Clàssic a les semifinals de la Copa del Rei. A l'anada, a Madrid, van empatar a un. En la tornada, el Madrid va guanyar 1 a 3 al Camp Nou amb dos gols de Cristiano i un de Varane, que ja havia marcat el de l'anada.Associated Press
El partit de la primera volta de la 12/13, al Camp Nou, va estar protagonitzat pel duel entre els dos millors jugadors del món. Cristiano va fer avançar el Madrid al minut 21', Messi va empatar al 31'. L'argentí va tornar a marcar en el 60 i el portuguès va aconseguir l'empat definitiu sis minuts després.Archivo