Víctor Valdés debuta amb l’Standard de Lieja

L'exporter del Barça i del Manchester United ha començat la seva nova etapa a Bèlgica com a titular i amb una bona parada

Víctor Valdés en el seu partit de debut amb l'Standard de Lieja.@Standard_ave

Víctor Valdés va debutar dissabte com a nou porter de l'Standard de Lieja. L'exporter del FC Barcelona i del Manchester United ha fitxat durant aquest mercat d'hivern per l'equip belga després de superar una important lesió de genoll i de passar uns mesos apartat de l'equip a Manchester per la seva mala relació amb Van Gaal, entrenador Red.

El porter de l’Hospitalet va realitzar una meritòria intervenció al primer temps, que va permetre al seu equip anar-se'n al descans amb avantatge de 0-2. A la segona part no hi ha hagut gols. Amb la victòria, el nou equip de Valdés se situa cinquè, d...

El porter de l’Hospitalet va realitzar una meritòria intervenció al primer temps, que va permetre al seu equip anar-se'n al descans amb avantatge de 0-2. A la segona part no hi ha hagut gols. Amb la victòria, el nou equip de Valdés se situa cinquè, de manera momentània, a la classificació de la Primera Divisió Belga, en llocs de play off pel títol.