El Barça guanya el Reial Madrid per golejada

Gran partit de l'equip de Luis Enrique en què han marcat Suárez, Neymar i el capità El Madrid gairebé no ha tingut ocasions

Neymar celebra el gol amb Iniesta.Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Acaba el Reial Madrid- Barça amb el marcador 0-4. Luis Suárez, Neymar i  Iniesta han marcat els gols dels blaugrana, en un partit en què el Barça ha estat molt superior a un Reial Madrid sense idees i que no ha tocat la pilota. El públic ha criticat els jugadors de Benítez i fins i tot s'han vist mocadors a la grada. Messi ha fet una aparició a la segona part. ...