El Barça es classifica per a la final de la Lliga de Campions

El Bayern aconsegueix guanyar la tornada (3-2), però dos gols de Neymar a la primera part han sentenciat l'eliminatòria

Neymar celebra el gol que ha fet empatar el partit a 1-1.AFP

22.40. S'ha acabat el partit. El Barça es classifica per a la final de la Lliga de Campions.

22.30. Després de rebre el tercer gol, Luis Enrique fa el tercer canvi, una maniobra habitual per rebaixar la tensió dels partits que se li descontrolen: Xavi per Iniesta. El terrassenc entra (m. 74) per recuperar el pols del partit.

22.25. El jugador del conjunt bavarès ha rebut la pilota de l'àrea. L'havia deixat morta Schweinsteiger i el davanter ha rematat la jugada. El Bayern guanya el partit però encara farien falta...

22.25. El jugador del conjunt bavarès ha rebut la pilota de l'àrea. L'havia deixat morta Schweinsteiger i el davanter ha rematat la jugada. El Bayern guanya el partit però encara farien falta tres gols més en el quart d'hora que queda de partit per aconseguir desbancar el Barça.

22.19. Gol del Bayern (Müller). Marcador 3 a 2. Els alemanys escurcen distàncies amb el FC Barcelona. És el minut 73.

22.18. Toca la pilota el Bayern; defensa el Barça, a gust amb el marcador i la seva situació al camp, més passiva que a la primera part.

22.10. El Bayern s'acosta als blaugrana. Tot i que el seu objectiu està molt lluny, segueix intentant-ho. Un xut de Müller se'n va per l'esquerra de la porteria de Ter Stegen. Queda mitja hora de partit.

22.03. Gol del Bayern, de Lewandowski. Empat 2-2 al marcador. No obstant això, les coses canvien poc a l'Allianz Arena, tant per a un equip com per a l'altre.

22.00. Pedro Rodríguez és el primer canvi en l'equip de Luis Enrique. Ha entrat al camp en substitució de Luis Suárez, que tenia molèsties al turmell per un cop rebut en l'últim partit. Aquesta podria ser la causa del canvi de jugador. Simple precaució. I un regal per a Pedro, autor d'un gol espectacular de xilena contra la Reial dissabte passat.

21.53. En marxa la segona part. Us convidem a veure les millors imatges de la primera part en aquesta fotogaleria.

21.35. S'acaba la primera part amb un 1-2 al marcador. Amb el 3-0 de l'anada, el Bayern necessita marcar cinc gols més per amargar la nit al Barça. Massa complicat. Fins i tot per a aquest equip. Fins i tot per a Guardiola.

21.29. Ter Stegen salva un gol in extremis. Un llançament espectacular de Lewandowski des de dins de l'àrea colpeja la mà dreta del jugador alemany. La pilota s'escapa lentament per l'esquerra. I ell reacciona ràpidament per treure la pilota just abans que creui la línia de gol.

21.25. A Suárez tot li va com una seda. Filigranes per desmarcar-se dels seus defenses i bones decisions a porta. Com que Neymar estava més ben posicionat ha decidit cedir-li la pilota en les dues ocasions. En el partit d'anada la primer oportunitat del Barça va ser seva.

21.15. Gol de Neymar en el minut 28.

21.13. L'autor del gol blaugrana, Neymar Jr, ha marcat en els últims set partits de manera consecutiva.

21.10. Feia set partits que el Barça no encaixava cap gol. L'última vegada va ser davant del PSG el 16 d'abril. Va ser un gol en pròpia porta de Mathieu.

21.05. El brasiler posa l'1-1 al marcador amb una jugada que comença i també acaba: Neymar busca Messi, enrere, que troba Suárez a la dreta, i l'uruguaià cedeix de nou a Ney. Una passada de la mort que afiança l'eliminatòria per al Barça.

21.00. Gol del Barça. Neymar marca en el minut 14.

20.55. El defensa del Bayern, totalment sol, ha marcat de cap després d'un córner. Els de Guardiola s'avancen, i ho fan aviat. El millor escenari per a una remuntada.

20.53. Gol del Bayern. Marca Benatia en el minut 7.

20.52. L'equip local s'ha apropat per primera vegada a la porteria. Lahm ha arribat tard i per l'esquerra de Neuer. La pilota ha sortit per línia de fons.

20.47. El Bayern juga amb: Neuer; Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat; Lahm, Xabi Alonso, Schweinsteiger, Thiago; Müller i Lewandowsky.

20.45. Comença el partit. El Barça jugarà amb Ter Stegen, Alves; Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar. És el mateix equip que va guanyar (3-0) al Camp Nou.

20.40. Seguiu en directe el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Bayern de Munic. L'equip blaugrana ha de fer valer el resultat de l'anada, en la qual els homes de Luis Enrique van golejar els de Guardiola per 3-0. Messi, per partida doble, i el brasiler Neymar van ser els golejadors.