_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Brendel; 'El mercader...'; Clan Farruco; Budda Bag.

MÚSICA Brendel

Alfred Brendel, un dels pianistes més grans del nostre temps va posar el punt final a la seva extraordinària carrera el 2008, però no a la seva dedicació a la música. Divendres, al Conservatori del Liceu, oferirà una classe magistral amb la col·laboració del Quartet Casals. L'Auditori del Conservatori.

TEATRE 'El mercader...'

Ahir a la nit es va estrenar aquesta interessantíssima nova producció d'El mercader de Venècia de Shakespeare dirigida per Rafel Duran i que explicita en aquests temps de crisi i des d'una posada en escena contemporània tota la càrrega mercantil i econòmica de la peça. Al cap i a la fi és la història de l'enfonsament d'una empresa (naval) i la impossibilitat de tornar el préstec, que el financer (el jueu Shylock, Ramon Madaula) vol cobrar en sang.

FLAMENC Clan Farruco

El Tablao Flamenco Cordobés de Barcelona (Rambla, 35) acull, del 8 al 22 de febrer, a Antonio Fernández Montoya, el Farruco, germà del bailaor Farruquito, al segon cicle de La Aristocracia del Flamenco. Hi haurà una sorpresa: la presentació del seu germà d'11 anys, Manuel, El Carpeta, que va aprendre abans a ballar que a caminar. Visceral zapateado de Farruco enfront de l'espontani i incansable ball del seu germà petit.

Comprar i beure...

Botiga Budda Bag

És el puff, sí, però evolucionat, insisteixen els seus promotors. És el puff, sí, però més còmode i tunejable. Aquests nous puffs es poden trobar a Budda Bag, una botiga del carrer Torrent de l'Olla de Barcelona que ven aquesta marca irlandesa. Miguel Méndez i Mark Ryan han optat pel barri de Gràcia per obrir el seu primer local. "És l'evolució del 'puff', més còmode i per a tots els ambients. Per dins no està fet de les típiques boletes, sinó de flocs d'escuma de diferents densitats i amb una garantia de 20 anys", explica Méndez. A Budda Bag hi venen puffs de sis mides, des de l'infantil fins al de dos metres. El preu mitjà ronda els 300 euros. El client tria mida i funda, entre una gran varietat. Les perspectives de Budda Bag són bones. "Estem donant a co-nèixer la marca, hem participat a la passarel·la 080 i al saló The Brandery", explica Méndez. Al febrer estrenen botiga online i la pròxima parada serà Madrid.

http://buddabag.es/

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_