Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra

Agenda

Concerts

Dijous 2

Robin Guthrie Trio. En el cicle Caprichos, un altre regal en format de geni del folk. Val molt la pena. A la sala Apolo, a les 20 hores (18 euros).

Vetusta Morla. Ja van actuar amb gran èxit al Palau de la Música Catalana. I ara repeteixen. A les 21 hores (20 euros).

Divendres 3

Dani Flaco. El cantautor de Bellvitge, famós pels seus directes propers, actua al costat de casa: al Teatre Joventut de l'Hospitalet i dins del recent inaugurat festival Barnasants. Serà a les 21 hores (16 euros).

Dave Clark. Una autèntica referència de la música electrònica més potent i més exigent. Serà ben entrada la matinada, cap a les dues, al Razzmatazz Loft (15 euros).

Dissabte 4

UB4o. El reggae britànic passat pel filtre del pop dels vuitanta segueix tenint interès. Serà per la moda del revival? L'única manera de comprovar-ho és anar al Razzmatazz, a les 19.30 hores (35 euros).

White Hole. Juntament amb Thursday Ride i Wild Freedom es podrà gaudir de diversos exemples de punk rock i de power pop a la sempre interessant i valenta sala BeCool, a les 21 hores (8 euros).

Diumenge 5

Muyayo Rif. Probablement l'etiqueta de Músiques del Món té sentit en grups com aquest. Seran a la Salamandra Sala 2, a les 17.30 hores (3 euros).

Dilluns 6

Sin Complejos. El gènere dels boleros no es prodiga molt a Barcelona. Per això és agraït anar al mític Bar Pastís, a les 21.30 hores. El preu és la copa.

Dimarts 7

The Men. Només amb un disc aquest grup de Nova York s'està convertint en una de les bandes de guitarres més excitants del moment. Seran a La [2] d'Apolo, a les 21 hores (15 euros).

Dimecres 8

La Oreja de Van Gogh. Aquest grup pop massiu actuarà al Palau de la Música Catalana a les 21 hores, a veure com ho fan (23 euros).

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 2 de febrero de 2012