AGENDA

Recomanem...

Rock Niño de la hipoteca; Art Realisme; Electr`nica Advanced

ROCK Niño de la hipoteca

Potser és el cantautor català més outsider de l'escena. Guiu Cortés, conegut com El Niño de la Hipoteca, és un d'aquells artistes que deu a internet bona part de l'èxit. Està promocionant per arreu l'àlbum Mi novia de 2ºB i cal seguir-li la pista (http://www.ndlhrecords.com.es/). Lletres potents, potència rítmica i un tarannà potent que cal tenir en compte a partir d'ara mateix.

ART Realisme (s)

Ha estat un èxit. El MNAC, que no solament és romànic i gòtic, prorroga l'exposició Realisme(s) L'empremta de Courbet fins al 24 de juliol. L'exposició reuneix unes 80 obres, entre pintures, dibuixos, fotografies i gravats, que permeten apropar-nos al moviment realista des d'un punt de vista estètic. De Courbet es poden veure 17 de les seves pintures més emblemàtiques i que l'han convertit en un refe rent del moviment.

ELECTRÒNICA Advanced

Advanced Music programa les actuacions musicals que es faran durant The Brandery, el saló internacional de moda urbana que sacsejarà Barcelona entre el 13 i el 15 de juliol. Actuacions al pavelló 8 del recinte de Montjuïc a partir de les 20 hores. Disco, i funk amb Hercules & Love Affair, Azari & III i Carlos Jean, electropop amb Delorean i Ladytron i l'aroma jazz i bossanova de Nouvelle Vague. També cal tenir en compte la participació del gran Miqui Puig en format dj

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Logo elpais

Ya no dispones de más artículos gratis este mes

Suscríbete para seguir leyendo

Descubre las promociones disponibles

Suscríbete

Ya tengo una suscripción