_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Manos de Topo; Hofesh Shechter; Gravats i Fotografia; The Glassroom.

POP Manos de Topo

Catalogar a Manos de Topo és una pèrdua de temps. Ara bé, un dels seus concerts carrega les piles, i de quina manera! Avui a la sala Apolo, acompanyats dels Tarántula, amb qui presenten Momento Único. Cançons com Culo de cristal alleugen l'ànima i regalen energia. No us perdeu l'inici del tema El Ataúd de Hierro. Resumint, un altre gran concert a l'Apolo , dintre del Festival de Guitarra.

DANSA Hofesh Shechter

Torna al Mercat de les Flors el ballarí, coreògraf i músic israelià Hofesh Shechter, considerat com un dels creadors més interessants de la dansa contemporània. Presenta Politica Mother, el seu primer treball de llarga durada. Una cadena d'imatges surrealistes s'expressen a través d'un ball en què els cossos es retorcen i s'eleven a una velocitat vertiginosa. La música del mateix Shechter és interpretada en directe. (Mercat de les Flors, 5 de maig)

ART Gravats i Fotografia

La Galeria Eude reuneix una selecció de gravats i fotografia. Arts germanes. Per una banda, gravats de diverses èpoques per gaudir de Picasso, de Hamilton, de Dieter Roth i de David Hockney. A més, a la galeria del carrer del Consell de Cent es projectarà el guanyador del Premi ACCA 2010 per l'exposició Expressionisme Abstracte (Alechinsky, Appel, Dubuffet i Hartung). I, com a cirereta final, hi ha fotografies de Man Ray i Alexander Rodtchenko.

Comprar i beure

BOTIGA The Glassroom

Dia, setmana i mes de bodes. Barcelona està en capella. Les desfilades de Gaudí i el saló professional de la Barcelona Bridal Week s'enfronten a la 21a edició, del 10 al 15 de maig. Jesús del Pozo, Raimon Bundó, Victorio & Lucchino, Fuentecapala i Pronovias són algunes de les firmes que presentaran propostes. De moment, avui ja hi ha cita nupcial. Aquesta tarda, durant unes hores, alguns dels representants del sector es reuneixen en la primera edició d'un aparador de tendències de les núvies. A l'espai The GlassRoom i amb un fil conductor,boda vintage urbana, es podrà veure la moda de Teresa Helbig, la llenceria d'Andrés Sardà, els caramels de Papabubble, la decoració floral d'Urbant Plant i la pastisseria de Lolita Bakery, entre altres. Aquesta tarda, al passeig de Gràcia.

The Glassroom. Pg. de Gràcia, 32, pral., 4a. Barcelona

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_