_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Isidre Nonell; Mala Rodríguez; Dona i tecnologia; Elspetitsencarrecs.com

ART Isidre Nonell

Sanguines, aquarel·les i carbons són algunes de les tècniques que Isidre Nonell, de qui es compleixen 100 anys de la seva mort, va utilitzar per crear, amb un traç viu, la quarantena de dibuixos sobre paper que exposa Artur Ramon on apareixen captaires, ancians i malenconioses gitanes que l'autor va veure en les excursions que va fer pels barris marginals de Barcelona. (Artur Ramon, fins al 9 d'abril).

RAP Mala Rodríguez

Protagonista als Grammy llatins, actuant a Nova York recentment, sembla que a Mala Rodríguez no li poden anar millor les coses. Concretament, ha guanyat un Grammy llatí en la categoria de millor cançó urbana amb No pidas perdón, una de les joies del seu darrer treball Dirty Bailarina. Amb aquestes referències tan recents, l'artista de Jerez aterra a Barnasants per actuar demà al Teatre Principal de Badalona i fer aixecar l'audiència amb les seves rimes i el seu ritme.

MOSTRA dona i tecnologia

Aquesta setmana que ve hi haurà molts actes relacionats amb el Dia de la dona treballadora. També el VI Festival FEMELEK, que vol potenciar el paper de la dona en el món de la creació i les noves tecnologies, s'hi suma. Hi participen més d'un centenar d'artistes locals i internacionals que presenten actuacions, sessions de DJ o visuals, performance, instal.lacions, debats i exposicions. Al Convent de Sant Agustí, del 3 al 4 de març. Entrada gratuïta. www.femelek.com

MOSTRAComprar i beure

BOTIGA Elspetitsencarrecs.com

Et renova el carnet de conduir, ve a casa teva a esperar que arribi el tècnic de la caldera, et recull la roba de la tintoreria, es desplaça al centre mèdic per recollir les anàlisis de sang i, fins i tot, et compra els mobles a l'Ikea i te'ls porta a casa. Tot això t'ho fan a

Elspetitsencarrecs.com, una empresa que va muntar fa una mica més d'un any Anna Voltas per satisfer les necessitats que té la gent que no disposa d'una secretària personal. Anar a renovar el carnet de conduir a l'edifici de la Campana de Barcelona, per exemple, val 30 euros. També ofereixen una tarifa mensual plana en cas de moltes peticions. D'aquí a menys d'un mes, Voltas llançarà una nova secció al web: regals especials, tan especials com contes personalitzats o un curs d'automaquillatge a domicili per a adolescents.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_