_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Paolo Conte; Contes; Limen; Bobby Gin.

JAZZ Paolo Conte

Paolo Conte actua avui a l'Auditori. Això en si mateix és una notícia, un fet que tots els amants del jazz, i de la música, han d'agrair al Festival Internacional de Jazz la gesta de portar-lo. Ve amb el seu darrer àlbum, Nelson, sota el braç. A més, el públic agraciat amb alguna entrada espera poder gaudir de Via con Me o Gelato al Limone. Un mestre.

EXPOSICIÓ Contes

En principi, havien de servir per distreure les criatures de les difícils circumstàncies del conflicte bèl·lic, però els contes impresos durant la guerra civil espanyola acabarien convertint-se en un engranatge més dels aparells propagandístics d'ambdós bàndols, amb més o menys barroeria. Com a tal no és d'estranyar que el Museu d'Història de Catalunya aculli, a partir de demà i fins al 5 de febrer, la mostra Contes infantils de la guerra. Una faula poc coneguda.

ART Limen

Primer van ser els quioscs d'escala; ara, els vestíbuls dels centres d'art. El Grup d'Etnografia dels Espais Públics de l'Institut Català d'Antropologia (ICA) reflexiona, a partir d'una sèrie de fotomuntatges instal·lats en aquests llocs de pas, el paral·lelisme entre els grans contenidors d'art (museus i centres culturals), i els centres com ara hospitals, fàbriques o presons. Ho fa amb el projecte Limen, que es podrà veure en una desena de centres d'art.

Comprar i beure

BAR Bobby Gin

"God save the Gin". Amb aquesta declaració d'intencions es presenta Bobby Gin, un local que pretén ser un temple del gintònic a Barcelona. Va obrir les portes el mes de juny passat al barri barceloní de Gràcia, en un local minimalista on res no es deixa a l'atzar. La música i la il·luminació, així com la distribució dels espais o el tracte amb el client, creen un ambient propici per gaudir de les consumicions.

A la barra, Alberto Pizarro dóna un toc de qualitat a les begudes. Considerat com un dels millors bartenders d'Espanya, ha creat per a Bobby Gin el ginfonk, evolució del gintònic que consisteix a actuar sobre la ginebra abans d'afegir-la al còctel. En poques setmanes, el local estrenarà la coctel-dinner, amb menús on es podran degustar els còctels juntament amb plats innovadors.

Francisco Giner, 47. Barcelona

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_