_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Fred Vargas; Martí de Riquer; Christopher Paolini; Hannah Arendt.

L'EXÈRCIT FURIÓS

Fred Vargas

Amsterdam

408 pàgines

20,95 euros

Han passat tres anys des d'Un lloc incert, però torna el comissari Adamsberg, que en la 14a aventura atén una nena d'un poble que ha vist l'Exèrcit Furiós, reguitzell d'homes i animals morts que, segons la llegenda medieval, és preludi d'assassinats. I així és... La reina del noir francès (500.000 venuts) està en forma.

L'ARNÈS DEL CAVALLER

Martí de Riquer

La Magrana

526 pàgines

27 euros

El 1968, el savi Martí de Riquer tragué aquest volum, primer estudi seriós sobre l'armament individual que s'utilitzà dels segles X al XVI a Catalunya. Encara ara no ha estat superat. Per això, la seva filla, Isabel de Riquer, s'ha limitat a fer una revisió del text tot respectant la planera erudició com més d'un comentari sorneguer tan propi del gran filòleg. Amb imatges. Apreciat regal.

LLEGAT

Christopher Paolini

Roca Editorial

816 pàgines

24 euros

Ha arribat l'hora: Eragon i la dragona Saphira han de donar la batalla final contra el despòtic Galbatorix i instaurar definitivament la justícia a Alagaësia... Quarta i darrera entrega d'aquest fenomen literari en principi juvenil però que ja ha posat una poteta en l'idíl·lic regne dels llibres cross over. Res d'estrany en l'autor, que als 15 anys va començar la tetralogia...

SOBRE LA VIOLÈNCIA

Hannah Arendt

Angle Editorial

144 pàgines

17 euros

"Fort realisme polític i ni una engruna de fatalisme o in-genuïtat". Això diu al pròleg Fina Birulés sobre aquest clarivident llibre d'Arendt, on deixa caure ambiguament que la violència és inherent a la política. Vietnam, el Black Power, les manifestacions del 68... i, per raons biogràfiques, els feixismes europeus són al darrere del seu discurs.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_