_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Mariinski; Acarrow; Jordi Dauder; Rec.

DANSA Mariinski

Gran cita per als amants del ballet. El prestigiós Ballet del Teatre Mariinski de Sant Petersburg, carregat d'excel·lents i meravellosos ballarins, desembarca al Liceu de Barcelona per ballar Le Corsaire, basat en un poema de Lord Byron.

No s'ho perdin. Gran Teatre del Liceu. Del 21 al 27 de novembre. Entrades, de 8 a 112 euros.

LITERATURA Scarrow

Cedite Romani scriptores, cedite Graii... Deixeu pas escriptors romans, deixeu pas grecs. Valgui Propercio per anunciar Simon Scarrow i Santiago Posteguillo, dos autors que ens han fet gaudir enormement amb Roma i les seves legions. Tots dos estaran junts dimecres a l'Fnac Triangle, a les 19.30 hores. El novel·lista espanyol presentarà el britànic, que arriba amb la quarta i última entrega de la seva sèrie sobre Napoleó i Wellington.

CINEMA Jordi Dauder

La Filmoteca de Catalunya recorda l'actor Jordi Dauder, recentment traspassat, aquest cap de setmana, amb la projecció de dues pel·lícules en què va treballar l'actor català i que el van fer mereixedor dels premis Goya i Gaudí. Primer Camino, de Javier Fesser, el divendres 18 de novembre (19.30 hores) i també el diumenge 20 de novembre (21.45 hores). També es projectarà Azaña, de Santiago San Miguel el dissabte 19 de novembre (19.30 hores).

Comprar i beure

Rec, un barri industrial

Rec, una cita obligada des d'avui i fins dissabte per remenar entre la roba i passejar per Igualada. Per cinquena vegada, les antigues adoberies de la ciutat catalana es converteixen en botigues temporals (pop-up stores) per vendre a un "preu d'escàndol", asseguren des de l'organització, les col·leccions d'altres temporades i alguna més actual de reconegudes marques. Alguns dissenyadors atenen directament el públic, com ara Sita Murt, Míriam Ponsa, Txell Miras i Josep Abril. Durant aquests tres dies, hi ha altres activitats paral·leles relacionades amb la música, la poesia i els tallers infantils. Passejar pel barri del Rec és donar-li una oportunitat a les oportunitats. "L'hivern passat hi vam participar i és una bona manera de treure l'estoc i també de comprar a bon preu peces d'altres temporades", afirma la dissenyadora Txell Miras. Consulteu el circuit a www.recstores.com

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_