_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 20

Mine! El grup de pop barcelonès publica un EP especial com a traca final de la gira i el presenta a La [2] d'Apolo, a les 21 hores (6 euros).

Maria Schneider. Una de les grans dames del jazz, potser la més aclamada per la crítica, actua al Palau de la Música dintre del Voll Damm Festival de Jazz, a les 21 hores (de 18 a 48 euros).

Divendres 21

Miquel Gil. Probablement una de les actuacions més esperades perquè ve de la mà del nou disc del músic valencià. Cançons tradicionals i textos contemporanis a L'Auditori, a les 21.30 hores (15 euros).

Sergio Dalma. Una màquina de crear èxits i de construir ambients romàntics. Al Palau Sant Jordi, a les 21.30 hores (25 euros).

Dissabte 22

Josep Maria Farràs Trio. Al Voll Damma Festival de Jazz destaquen ofertes com la que s'ofereix a l'hotel Havana a les 19.30 hores, tot plegat amb un còctel (12 euros).

Muchachito Bombo Inferno. En Jairo i companyia tanquen gira i ocuparan el Fòrum per alliberar tota la seva energia, a partir de les 22 hores (18 euros).

Diumenge 23

Ribermúsica. A partir de migdia valdrà la pena fer una volta pel passeig del Born. Hi haurà tallers arreu. El divendres Cesk Freixas actuarà a l'Euskal Extea del carrer Montcada, a les 22 hores.

Dilluns 24

Disco Kings DJs. Bona oportunitat per acostar-se al Marula Café i un xic abans de la mitjanit posar el cos a to amb una sessió boníssima, ideal, per ballar música que fa moure el cos.

Dimarts 25

Nneka. D'origen nigerià i amb un so ben europeu, aquesta veu profunda es capbussa en l'indie i en trip-hop, a la sala Bikini a les 21 hores (22 euros).

Dimecres 26

Guano Apes. Tornen després de vuit anys amb un nou disc, Bel Air, i seran a La [2] d'Apolo a les 21 hores, amb tota la seva intensitat en directe (22 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_