_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Javier Sierra; Friedrich Nietzsche; Daniel Venteo, Pere Vivas i Ricard Pla.

GIRANTO

Diversos autors

Proa

197 pàgines. 17,50 euros

Maria Barbal, Joan-Daniel Bezsonoff, Jaume Cabré i Pep Coll són alguns dels autors que han decidit, mitjançant relats, exorcitzar els dimonis que deixaren els primers moments de la repressió franquista als pobles dels Pirineus. Una altra mena de memòria històrica 75 anys després de l'inici de la guerra civil.

L'ÀNGEL PERDUT

Javier Sierra

Planeta

546 pàgines. 21,90 euros

L'assassinat d'un home que se li acostava per part d'un agent de la CIA (que l'informa que li han segrestat el marit a Turquia) fan veure a la restauradora Julia Álvarez que les estranyes pedres que té a casa (i a les quals una llegenda atribueix poders per comunicar-se amb els àngels) són objecte de desig d'una violenta secta armènia. Bon thriller de l'autor de La cena secreta, ara en català.

EL NAIXEMENT

DE LA TRAGÈDIA

Friedrich Nietzsche

Adesiara

228 pàgines. 22 euros

El llibre amb el qual debutà el 1872, amb només 28 anys, el pensador alemany, ja va ser tota una bomba: un qüestionament del món clàssic grec, amb un suggeridor pols entre el clarificador Apol·lo i l'obscur Dionís, inspirat tot per la contundència de Schopenhauer i la producció ja de Wagner, paradigma de la música com a incitadora de passions.

LA RAMBLA. BARCELONA

Daniel Venteo, Pere Vivas

i Ricard Pla

Triangle / Ajuntament BCN

298 pàgines. 22 euros

Sap que on s'alça, a la Rambla barcelonina, el monument a Serafí Pitarra des de fa més d'un segle era ocupat abans per un de més gran, la Font del Vell? O que on hi ha la font de Canaletes hi va haver la de l'edifici dels Estudis Generals, primera universitat de la ciutat tancada per Felip V? Secrets d'ahir i d'avui ben explicats i molt il·lustrats. Regal encertat.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_