_
_
_
_
_
Agenda

Recomanem...

Josep Maria Sert; Claqué; Home-Natja; Restaurante Sagàs.

ART Josep Maria Sert

Les fotografies de Leonard Mancini, ajudant i model del pintor Josep Maria Sert, estan plenes d'enquadraments audaços, perspectives abruptes, gestos i actituds gens usuals. Sert va utilitzar aquestes imatges per fer les seves obres i, per això, l'exposició que avui inaugura Arts Santa Mònica permet comprovar la tècnica que va fer servir el pintor i el procés d'elaboració de molts dels seus imponents murals.

CLAQUÉ Festival de BCN

Ningú hauria dit mai que la mixtura de les danses d'esclops irlandeses amb els balls d'esclaus negres que coneixem com a claqué o tap seria, des dels 70, un ball a l'alça. A Barcelona, a la plaça del Molino del Paral·lel, es podrà comprovar diumenge (11 hores) amb Claqué al carrer, punt d'arrancada del ja vuitè Festival de Claqué de Barcelona. Una setmana d'activitats que van des de classes fins a una gala, passant per la visita de la ballarina Michelle Dorrance (tapbcn.com).

Després que s'estrenés a la Temporada Alta i que passés pels Radicals Lliures, arriba a la sala Beckett de Barcelona, des d'avui i fins al 5 de juny, Home-Natja, de Jordi Oriol, el viatge d'anada i tornada a la fama d'un individu qualsevol (i una mica menys). La història de Willy the Cool, en realitat Guillem Colomer, dit per tothom el Caracul (d'aquí el títol) que de pringat arriba a ídol musical de masses. Divertida i alliçonadora indagació, amb música en directe.

TEATRE Home-Natja

Després que s'estrenés a la Temporada Alta i que passés pels Radicals Lliures, arriba a la sala Beckett de Barcelonam des d'avui i fins al 5 de juny, Home-Natja, de Jordi Oriol.

Comprar i beure

RESTAURANT Sagàs

Un restaurant d'orígens que no oblida que passen coses al món. L'hort i el bestiar d'Els Casals, restaurant amb una estrella Michelin de Sagàs (Berguedà), s'ha traslladat al Pla de Palau de Barcelona en forma d'entrepans. El grup Sagardi i el cuiner Oriol Rovira s'han unit per crear un local que pretén ser un viatge gastronòmic. A més del porc, la vaca i la terra, s'ofereixen entrepans d'altres països. Rovira ha aconseguit, amb la complicitat dels germans (tots dedicats al camp), tancar el cercle a Els Casals. Ara ofereix el millor producte a Sagàs. "Tot surt de casa, però sóc dels que creuen que les coses, si es deslocalitzen, perden el cor. Per això, Sagàs és diferent a Els Casals", explica Rovira, que hi serà algunes nits. Segons el cuiner, recuperen el finger food, "la idea ancestral de menjar amb les mans entrepans amb productes sense conservants, tots fets amb pa ecològic".

Sagàs. Pla de Palau, 13. Barcelona

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_