_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 28

Joaquín Sabina. Arriba al Palau Sant Jordi (21.30 hores, de 43 a 59 euros) amb la seva gira 'Vinagre y Rosas', després d'haver cancel.lat l'anterior concert previst per al 16 de setembre.

Los Planetas. El grup granadí presenta disc, Una ópera egipcia, a la Sala Razzmatazz (20:30 hores, 25 euros) i repeteixen cita divendres 29. Assistirem a la seva recreació de clàssics populars i també a la relectura de clàssics com Un buen día.

Jorge Drexler + Delafé y Las Flores Azules. Drexler presenta nou treball, Amar la trama, conjuntament amb l'energia del hip-hop del grup català al Palau de la Música, en un concert benèfic organitzat per la fundació CODESPA (21 hores, 15 euros).

Divendres 29

Sting. L'exlíder de Police presenta al Palau Sant Jordi (21.30 hores, de 46,50 a 126,50 euros) el seu nou disc, Symphonicity.

Lee 'Scratch' Perry. Cita obligada pels fidels dels dub i el reggae amb una de les seves llegendes, a la Sala Bikini (20.15 hores, 24 euros).

Dissabte 30

Michael Bublé. El canadenc presenta 'Crazy Love Tour' al Palau Sant Jordi. (21.30 hores, 35 euros).

José Mercé. Amb el seu disc Ruído, Mercé participarà al festival 'Catalunya Arte Flamenco', que se celebra al Teatre J.M. de Sagarra (21 hores, 32 euros).

Diumenge 31

The Baseballs. Amb swing, rockabily o pop vocal, aquest grup reconverteix cançons des d'Elvis fins a Rihanna a la Sala Bikini. (20.30 hores, 28 euros).

Dimarts 2

Raynald Colom & Re-Fugees. Aquest jove trompetista de jazz dirigeix la seva orquestra Re-Fugees al Bar Continental a Gràcia. (22 hores, 5 euros).

Dimecres 3

Sonny Rollins. En el marc del Festival de Jazz, gaudirem del saxofonista nord-americà, que va ser aclamat durant els anys 50. Per als nostàlgics del jazz de mitjans de segle. (L'Auditori, a les 21 hores, 30 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_