_
_
_
_
_

Agenda

I també..., Teatre, Altres, Concerts

'Èdip, Rei del Pop'. Una obra de creació inspirada en Michael Jackson. (Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, 30 de setembre).

'Pasta Fullada'. Històries d'amistat, parella i sexe creades per Ever Blancher i dirigides per Óscar Molina. (Teatre Gaudí. Des de l'1 d'octubre, 18 euros).

'Misteri de dolor' d'Adrià Gual, dirigit per Manel Dueso. (Teatre Nacional de Catalunya. De l'1 d'octubre al 14 de novembre).

'El casament dels petits burgesos' de Bertolt Brecht, en la qual desemmascara els convencionalismes socials. (Almeria Teatre. 18-22 euros).

Temporada Alta. Chicha Montenegro Gallery, el nou espectacle de Carles Santos, enceta el festival de Girona en què es presentaran 76 espectacles. (Teatre Municipal de Girona. Divendres 1).

15a Mostra de Teatre de Barcelona. Cyrano's, per Oriol Broggi, inaugura l'edició d'enguany en la qual es podran veure 18 obres. (Teatre del Raval, del 5 d'octubre al 4 de novembre).

'Hermanos de Baile'. Prorroga aquest espectacle que uneix flamenc, claqué i hip-hop liderat per Raúl Ortega. (Alexandra Teatre, fins al final d'octubre).

Cinema polonès. Tatarak (El junco), l'últim film d'Andrzej Wajda, inaugura el cicle a la Filmoteca de Catalunya. (Fins al 7 d'octubre).

'Gaudi, formes invisibles'. Nova visió de l'obra de Gaudí a través del jazz. (Diverses seus, des de l'1 d'octubre).

Cicle En Persona. Engega la segona edició d'aquests concerts tertúlies. Aquesta setmana, The New Raemon, Jabier Muguruza i Ken Stringfellow (Sala Apolo).

15è Festival de Músiques del Món. De l'Àfrica negra al Magreb. (L'Auditori de Barcelona. 1 -16 d'octubre, 15-30 euros).

Liber.28a Edició de la Fira Internacional del Llibre. Fins demà, 1 d'octubre.

Biennal Europea del Paisatge. Dedicat als paisatges líquids. Fins al 2 d'octubre.

Concerts

Dijous 30

Miguel Bosé. (Palau Sant Jordi, 21.30 hores. 30-200 euros).

Divendres 1

Las Migas. Actuació triple. (Manresa. 21.30 hores. Dissabte 2, Martorell, 22 hores. Diumenge 3, el Prat de Llobregat, 23 hores).

Mishima. (Sala Liverpool, Molins de Rei. 23.30 hores. 17 euros).

Dissabte 2

Dani Nel·lo. Comença una altra temporada de la Nova Jazz Cava de Terrassa (22 hores, lliure).

Dilluns 4

Àngel Corella. El ballet d'Àngel Corella interpreta El Llac dels Cignes amb coreografia original i projeccions. (Teatre Auditori de Sant Cugat, 1-3 d'octubre).

Dimecres 6

Sergio Dalma. (Liceu. 21 hores. 42-65 euros).

Zenttric. (BeCool. 21.30 hores, 8-12 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_