_
_
_
_
_

Recomanem...

TEATRE Espriu-Brossa, CINE Good bless Iceland, POP Alejandro Sanz , Comprar i beure

TEATRE Espriu-Brossa

per J. ANTÓN

"Un Espriu apassionat, desconegut, secret...". És el que ofereix per començar la temporada l'Espai Brossa: a Amor hermètic, espectacle de Fina Rius i Teresa Vilardell, que s'estrena avui, quatre dones-símbol, interpretades totes per Rius, ens parlen amb diversos registres i estils de l'amor, mitjançant la veu de l'escriptor. L'amor, del qual Espriu desconfia...

CINE Good bless Iceland per CATALINA SERRA

Quasi tots els documentals del mes valen la pena i el del setembre no n'és una excepció. Good Bless Iceland, del realitzador islandès establert a Suècia Helgi Felixson, és hipnòtic. Un relat punyent de la manera en què els islandesos han viscut la fallida del país i de les mobilitzacions per provocar el canvi de govern. Impressiona veure com els joves taurons de les finances islandesos es fan els suecs... (En diverses sales. www.eldocumentaldelmes.com)

POP Alejandro Sanz

per L. HIDALGO

Sí, és veritat. No és gaire complicat arribar-hi, és molt més complicat mantenir-s'hi. I, en la lluita per mantenir el prestigi, és molt més complicat sobreviure als daltabaixos propis d'una llarga carrera musical. Alejandro Sanz ho ha aconseguit. El mes de maig passat va oferir el millor concert que ha fet mai a Barcelona. Ara, és qüestió de repetir-ho. Qui no el va veure llavors, ara té l'oportunitat de fer-ho. (Dia 15 setembre. Palau Sant Jordi)

Comprar i beure

BAR Cañete

per ANNA PANTALEONI

Un homenatge a la seva mare, una andalusa i una grandíssima cuinera. Així va obrir ahir a la nit, per a veïns i comerciants, les portes el bar Cañete, antic bar Orgia, al carrer de la Unió, 17, molt a prop del Liceu. El bar Cañete és un bar de tapes, amb més de 70 varietats, que vol ser un autèntic bar de tapes, "sense prepotències culinàries", n'afirma l'impulsor José María Parrado. I no només tapes salades: també s'hi podran tastar una infinitat de postres. "És una cuina sincera, no volem inventar res", diu Parrado. El preu per tapa serà d'uns 4 euros i per canya, 1,75 euros. "A Barcelona no es fa tapeo", es queixa Parrado. Cañete, en referència al tipus d'all i també per les canyes que servirà, comença aquest matí amb un esmorzar per als familiars del personal. I després per a tothom. Horari: de 12 a 24 hores.

www.antiguobarorgia.com

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_