_
_
_
_
_
AGENDA

Anne Lise Coste, John McLaughlin, Roger Mas, Joan Guinjoan

ART Anne Lise Coste

En la tercera exposició que fa en aquesta galeria del Raval, l'artista francesa apropa per primera vegada el seu món interior al visitant, mitjançant l'ús de dibuixos esquemàtics i l'escultura, com una regressió a un temps i un lloc específics, un hospital on va estar internada durant 5 anys. Traumàtic, però també poètic. (Galeria Nogueras & Blanchard. Xuclà, 7. Fins al 22 de maig)

JAZZ John McLaughlin

Des que a la fi dels anys seixanta va participar en algunes obres mestres de Miles Davis, ningú dubta que la de John McLaughlin és una de les millors i més influents guitarres del panorama actual. Ho ha demostrat una vegada rere una altra amb projectes que van del clàssic al flamenc passant pel rock, el jazz i l'electrònica. Ara torna amb la seva nova banda, The 4th Dimension, per presentar el seu últim disc: To the One. (Dijous 6. Palau de la Música, 21 hores).

CANÇÓ Roger Mas

Si la seva veu resulta molt encisadora en disc, en directe, acompanyada per la pausada presència de Roger Mas, resulta encara més captivadora. L'artista nascut a Solsona, incapaç de presentar dos discos seguits semblants, s'envolta, almenys de manera parcial, d'electricitat i fa la presentació del seu últim disc A la casa d'enlloc en un espai com el Palau de la Mùsica que només pot afavorir la seva proposta.

CLÀSSICA Joan Guinjoan

Joan Guinjoan no en vol saber res, de programes informàtics per escriure partitures. Ell morirà escrivint les seves obres a llapis, tot i que l'interès que mostra pels avenços científics i tecnològics no té límits. Ara ha compost una simfonia, la tercera, inspirada amb l'accelerador d'electrons, el sincrotró, que li estrena l'Orquestra Simfònica de Barcelona. Una incongruència simfònica del tot recomanable. L'Auditori, Barcelona. Dies 7, 8 i 9 a les 21, 19 i 11 hores, respectivament.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_