_
_
_
_
_

Agenda

Teatro. Cinema. Concerts

I també...

TEATRE

'Asufre'

Quatre personatges a porta tancada creen una tensió absurda i realista, còmica i profundament humana a través dels cercles de l'inframon. Obra de Gemma Beltran dirigida per ella mateixa que proposa una interpretació particular del cabaret literari. En són protagonistes Òscar Bosch, Robert González, Marc Vilavella i David Marcè. (Club Capitol. Barcelona. Sala 2. Des d'avui fins al 13 de juny. Diversos horaris segons el dia. De 18 a 20 euros). 'Lluny de Nuuk'

Una família es reuneix amb motiu del casament d'una de les filles. La trobada ha de comportar el retrobament de tots els membres del clan. Però la descoberta d'un fet inesperat servirà com a detonant de tot un seguit de situacions crítiques. Drama contemporani escrit i dirigit per Pere Riera i protagonitzat per Jordi Banacolocha, Lluís Villanueva, Joan Negrié, Òscar Castellví, Rosa Boladeras i Àngels Poch. (Teatre Nacional de Catalunya. Barcelona. Sala Tallers. Des d'avui fins al 30 de maig. Diversos horaris segons el dia. 17 euros)

ALTRES

Cinema experimental

Els amants del cinema menys comercial tenen una cita en el cicle Del éxtasis al arrebato, 50 años del otro cine español del CCCB. Durant sis sessions es projectaran les principals pel·lícules creades per cineastes poc convencionals com José Val del Omar, Joaquim Puigvert, Eugenio Granell, o més actuals com David Domingo, Oriol Sánchez, Carles Santos, Javier Aguirre, o el recentment desaparegut Iván Zulueta. (CCCB. Entre el 9 i el 30 de maig).

Nino Rota, música, sentiment i imatge

El seu nom figura amb lletres d'or a la història del cinema. Autor de la banda sonora de l'arxiconeguda trilogia de Francis Ford Coppola El padrí, Nino Rota va ser l'autor d'algunes de les millors bandes sonores del cinema italià fruit de la col.laboració amb Federico Fellini. Des de la seva faceta més popular fins a la més desconeguda de compositor de música clàssica, aquest cicle de conferències ens endinsa en l'univers del músic milanès de la mà de l'historiador Xavier Cazeneuve. (CaixaForum, Barcelona, 6, 13, 20 27 de maig. A les 19.30 hores).

Portes obertes al Liceu

Amb motiu del Dia Internacional de l'Òpera, el Teatre del Liceu celebra el proper diumenge una jornada de portes obertes a la qual s'ha sumat el Cercle del Liceu, que ha inclòs al recorregut la planta noble del club, on hi ha la famosa sala La Rotonda amb la bella col·lecció de quadres que hi va pintar Ramon Casas. Durant la jornada s'oferiran actuacions musical al Saló dels Miralls, projeccions d'òperes enregistrades al teatre al Foyer. (Teatre del Liceu. Barcelona. Dia 9 de maig. De 10 a 18 hores).

Concerts

Dijous 6

Gossos. El grup de Manresa presenta Dia 1, el seu darrer treball. (Razzmatazz, 21.30 hores. 15-20 euros).

Pennywise. Banda veterana de punk melòdic encara en plena forma. (Apolo, 19 hores. 17-20 euros).

Divendres 7

Telecogresca. Festa amb bandes com ara Che Sudaka, Els Amics de les Arts, Mendetz, Maldita Nerea. (Sot Migdia, 21 hores. 15-25 euros).

Cesaria Evora. La veu descalça de la morna capverdiana torna amb vigor amb les cançons del nou disc Nha Sentimento. (Palau de la Música, 21 hores. 21-54 euros).

Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Música gratuïta al carrer, aquest any amb accent acústic i femení. (Vila-seca. www.firacarrer.cat/web/principal.asp).

Morodo. La figura del reggae i dancehall nacional. Presenta Rebel action. (Bikini, 20.45 hores. 22 euros).

Dissabte 8

Víctor Manuel. Ha decidit revisar les seves cançons de tota la vida en un format més íntim i proper. (Palau de la Música, 21.30 hores. 22-48 euros).

Dilluns 10

Damon & Naomi. Pop, folk i espurnes de rock per a aquest duet. (Heliogàbal, 22 hores. 8 euros).

Dimarts 11

Fun Lovin Criminals. Després de 5 anys, la banda té material nou amb el disc Classic Fantastic. (Bikini, 21.30 hores. 35 euros).

Ciclo En Persona. Nacho Vegas, Adrian Boba i Fernando Alfaro. Conversa, versions i complicitat en aquest nou cicle de música i paraula. (Luz de Gas, 21 hores. 20-22 euros).

Dimecres 12

Alejandro Sanz. S'acosten l'estiu i els grans concerts. (Sant Jordi, 21.30 hores. 30-200 euros).

Moncho. La veu del bolero celebra 50 anys de carrera amb amics com Serrat i El Cigala. (Palau de la Música, 21.30 hores. 17-64 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_